پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ 07 August 2025
چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۵
کد خبر: ۷۲۱۹۹

دبیر ستاد حقوق بشر: ایران به‌هرگونه تعرض حتی در قلمرو کشور ثالث پاسخ مستقیم و جدی خواهد داد

دبیر ستاد حقوق بشر: ایران به‌هرگونه تعرض حتی در قلمرو کشور ثالث پاسخ مستقیم و جدی خواهد داد
 معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، گفت: جمهوری اسلامی ایران تجاوز به منافع و امنیت خود را بر نمی تابد و هرگونه تعرضی را حتی اگر در قلمرو کشور ثالثی صورت بگیرد، پاسخ مستقیم و جدی خواهد داد، این یک معادله جدیدی است که دشمن باید آن را بداند.

 کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در جریان بازدید از ساختمان بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران که در اثر حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی تخریب شد، اظهار داشت: در این سفر و در گفتگو  با مقامات سوری، مسئله تشکیل پرونده قضایی علیه جنایتکاران صهیونیستی  را در چارچوب نظام قضایی به طور مشترک از طریق سازمان های بین المللی و مجامع حقوق بشری پیگیری خواهیم کرد.
 
غریب آبادی در ادامه، حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق را کاملا مغایر تعهدات و حقوق بین الملل و همچنین مفاد منشور ملل متحد برشمرد و گفت: این رژیم حتی به تعهداتی که تحت کنوانسیون ۱۹۶۱ ناظر بر حفظ و مصونیت اماکن دیپلماتیک و دیپلماتها و کنوانسیون سال ۱۹۷۳ در خصوص افراد تحت حمایت بین المللی پذیرفته، پایبند نیست.
 
وی ضمن انتقاد از رویکرد ضعیف شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال جنایت صهیونیست‌ها، تاکید کرد: این شورا تحت مفاد منشور ملل متحد یک مسئولیت آشکار و بارز در حفظ صلح و امنیت بین المللی دارد و می بایست اقدامات لازم برای برخورد با رژیم غاصب صهیونیستی انجام می داد، اما متاسفانه شاهد برگزاری یک جلسه شورای امنیت بودیم که برخی کشورهای مدعی مانند انگلیس، فرانسه و آمریکا حتی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را هم محکوم نکردند.
 
دبیر ستاد حقوق بشر افزود: از نظر ما شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت بین المللی و در ایفای وظایف و مسئولیت‌هایش تحت منشور ملل متحد بسیار ناتوان بوده و جمهوری اسلامی ایران هم در همین راستا و براساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع مشروع داشت و به خوبی این حق را استیفا نمود. 
 
وی در خصوص پاسخ به جنگ افروزی رژیم صهیونیستی  و عملیات وعده صادق نیز گفت: نیروهای مسلح کشورمان با این پاسخ قاطع هم به فرمایشات مقام معظم رهبری جامه عمل پوشاندند و هم انتظارات مردم را برآورده ساختند.
 
معاون امور بین الملل قوه قضائیه افزود: ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی فقط برخی اماکن نظامی را هدف قرارداد و اماکن تجمع غیر نظامیان و تاسیسات اقتصادی در دامنه اهداف تعریف شده ما قرار نداشت.
 
غریب آبادی در پایان یادآور شد: پاسخ جمهوری اسلامی ایران اقدامی تحت حقوق بین الملل بوده و  برابر مبانی اصول انسانی و اسلامی صورت گرفت.جمهوری اسلامی ایران اقدامات سیاسی و حقوقی خود را نیز در این قضیه آغاز کرده و با جدیت آن را پیگیری خواهد کرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

اینجا اکباتان است و اکباتان می‌ماند!

داستان ورود فوتبالیستی که به کشتی رفت و صاحب دوبنده تیم‌ملی شد!

سیبیلوهای بزک‌شده؛ مردان چرا به امور زیبایی تا این حد علاقه‌مند شدند؟

وزیر خارجه آلمان: هیروشیما و ناگازاکی نباید هرگز تکرار شوند | تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند

دو کلمه حرف حساب |‌ بدون هیچ دلیلی، کارنامه‌ی جلیلی!

دنیامالی: والیبال به دوران اوجش برمی‌گردد

«ترامپ» فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد

پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه

خریداران طلا در ۱۳ صفر، ۱۰۰ روز بعد چقدر سود کردند؟

«کوکاکولا» اعتیاد عجیبی مردمان این شهر شده!

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی 

سخنگوی دولت: دولت به تناقض رفتاری آمریکا واقف است، اما منفعل نیست | بسیاری از افرادی که جذب شبکه‌های جاسوسی شده‌اند، از طریق تبلیغات فیلترشکن بوده‌ است | اگر لایحه حجاب ابلاغ شده بود، شاهد این انسجام در جنگ دوازده روزه نبودیم

لاپید: این طرح هزینه سنگینی برای اسرائیل دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی