يکشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۴ 23 November 2025
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۷۲۲۷۰

رحیمی جهان آبادی: دولت سیزدهم یک فرمانده اقتصادی ندارد

رحیمی جهان آبادی گفت: تنها کاری که می‌شود کرد این است که مجموعه‌ای از اقدامات چه در سیاست خارجی و چه در حوزه داخلی و چه در حوزه‌ اقتصادی باید اتفاق بیفتد تا ارزش پول ملی ما تقویت شود و به یک توازن معقولی بین ریال و دلار برسیم. 

رحیمی جهان آبادی: دولت سیزدهم یک فرمانده اقتصادی ندارد

 جلیل رحیمی جهان آبادی، درباره اینکه حامیان دولت سیزدهم اعلام می‌کنند اگر دولت دوازدهم بر سرکار بود، قیمت ارز تا دویست هزار تومان بالا می‌رفت، اما با سیاست‌های این دولت قیمت ارز تا سقف صدهزار تومان بالا می‌رود، آیا چنین اظهار نظرهای انتظارات تورمی ایجاد نمی‌کند، گفت: ارزش پول ملی ما و بحث موازنه‌اش با دلار یک بحثی است که به نظر من به این دولت و آن دولت و مجلس فعلی و بعدی خیلی مرتبط نباشد. تعیین موازنه و میزان ارزش پول ملی در تقابل با ارزهای خارجی تحت تاثیر عوامل پیچیده اقتصادی، سیاسی و امنیتی گوناگون است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این‌که شما در کجای اقتصاد جهان قرار دارید و نحوه تعامل شما با اقتصاد جهانی چه میزان است؟ میزان پس انداز ارز و ذخایر طلای شما میزان سرمایه‌گذاری خارجی و امنیت سرمایه و... عوامل متعددی دارد. در این موضوع باورم بر این است که باید با دید همه جانبه مشاهده کنیم؛ این‌که شما انتظار داشته باشید تغییر یک شخص در بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و تغییر این مجلس و آن مجلس بتواند مشکلی را حل کند؛ نمی‌تواند حل کند.

وی تاکید کرد: ما تحت فشار تحریم‌های بین المللی هستیم، این فشارها واقعا بر اقتصاد ما و تعاملات اقتصادی ما اثرگذاری داشته است هرچند ما ظرف این سال‌ها یادگرفته‌ایم خیلی از تحریم‌ها را دور بزنیم اما آثار اقتصادی، سیاسی و امنیتی خودش را از جمله در کاهش ارزش پول ملی ما داشته است. باورم بر این است تنها کاری که می‌شود کرد این است که مجموعه‌ای از اقدامات چه در سیاست خارجی و چه در حوزه داخلی و چه در حوزه‌ اقتصادی باید اتفاق بیفتد تا ارزش پول ملی ما تقویت شود و به یک توازن معقولی بین ریال و دلار برسیم.

رحیمی جهان آبادی درباره این که آیا نباید تیم اقتصادی دولت تغییر کند، بیان کرد: تیم اقتصادی دولت ضعیف است ولی ضعیف تر از همه مدیریت اقتصادی دولت است، دولت یک فرمانده اقتصادی ندارد و آقای رئیس جمهور سابقه و پیشینه اقتصادی ندارد، ایشان از حوزه قضایی آمده است. در تیم دولت در سطح معاون اول و وزرا نگاه کنید آدم با تجربه و متخصص ممکن است باشد اما تیم اقتصادی فرمانده واحدی می خواهد که این فرمانده واحد دیده نمی شود.

منبع:ایلنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ رونمایی از دکور جدید دفتر بیضی‌شکل ترامپ

سخنگوی وزارت خارجه: تصمیم‌گیری در مورد موضوع هسته‌ای در سطح کلان کشور انجام می‌شود

«چت‌جی‌پی‌تی» هوشمند است، اما رقیب انسان‌های خلاق نیست

تذکر نرجس سلیمانی به استخدام و ارتقای ناعادلانه کارمندان شهرداری تهران | تعدد صدور احکام کارگزینی برای بعضی از اشخاص خاص در درون حلقه دیده می‌شود

افزایش موارد آنفلوآنزا در کشور؛ توصیه وزارت بهداشت به مردم

آخرین وضعیت آتش‌سوزی در جنگل‌های هیرکانی؛ عملیات اطفای حریق کی به پایان می‌رسد؟

چه کسانی توان خرید بنزین ۶۵ هزار تومانی را دارند؟

فارس: میزان مصرف مازوت در نیروگاه‌ها از ۲۱ میلیون لیتر فراتر رفت

آمریکا به عربستان چرا این همه سلاح می‌فروشد؟

قیمت طلای جهانی؛ يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴

خروج ۱.۲ میلیارد دلار از صندوق‌های بیت‌کوین؛ آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

روز تولد مادورو در آسمان ونزوئلا اعلامیه پخش می‌شود | هدف کاخ سفید از این اقدام چیست؟

رئیس سازمان مدیریت بحران درباره عملیات اطفای آتش در جنگل الیت: با ایجاد معبر معبر ضد آتش، از سرایت آتش‌سوزی به منطقه مرزن‌آباد جلوگیری شد

جهش شدید قیمت‌ها در بازار خودرو +جدول

پیشنهاد سردبیر
زندگی