دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
دوشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۷۲۴۶۶

جنگ ادامه‌دار اطرافیان رئیسی و قالیباف درباره «گشت ارشاد»

جنگ ادامه‌دار اطرافیان رئیسی و قالیباف درباره «گشت ارشاد»
روزنامه اصولگرای خراسان به حواشی پیش آمده بر سر طرح نور واکنش نشان داد.

بعد از آنکه برخی چهره های سیاسی و رسانه ای «رفتارهای بی قاعده درباره حجاب» را متوجه دولت دانسته بودند،رئیس شورای اطلاع رسانی دولت به آن واکنش نشان داد.

او با لحنی عصبانی اظهار کرد: «رئیس جمهور در چند نوبت به مسئولان امر همین تذکر را داده بودند. اما برخی عناصر رسانه‌ای یا وابستگان به جریان‌های سیاسی، غیرمسئولانه نوک پیکان انتقاد را متوجه دولت کرده و تلاش کردند با ایراد اتهام خط اختلاف را دنبال کنند.البته موضع دولت در این چند روز با توجه به توصیه‌ها و تبعیت از تدابیر عالی نظام در حفظ آرامش و انسجام، سکوت بود.حالا که با اطلاعیه فراجا ابعاد مسئله روشن شد، جا دارد برخی مسئولان متوجه اطرافیان هتاک، کذاب و اختلاف‌افکن که متأسفانه در مراکز رسمی کشور نفوذ کرده‌اند، باشند.»

اگر بخواهیم مرجع خطاب رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت را بیابیم، یکی از موارد آن می‌توان به اظهارنظر حجت الاسلام جلیل محبی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر بدانیم که در واکنش به اقدامات جدید پلیس در برخورد با بی‌حجابی ها آن را «اقدامات دولت بر مدار سابق» دانست و از این امر انتقاد کرد.

همچنین علیرضا بیگی، نماینده مجلس، هم به «انتخاب» گفت:گشت ارشاد طرح دولت است...آقای رئیس جمهور در چندین صحبت خود گفته‌اند بساط بی‌حجابی را از کشور جمع می‌کنند. در نشست ائمه جمعه ایشان چنین مسأله را مطرح کردند. الان هم اداره کار توسط وزارت کشور انجام می‌شود. این شیوه هم جواب نمی‌دهد و تاکنون هم جواب نداده است.

منبع:روزنامه خراسان

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

پزشکیان: آیا اگر جامعه اسلامی با هم بود اسرائیل، آمریکا یا هر کشور دیگری جرات می‌کرد که به مسلمانان چپ نگاه کند؟

مصر از یک پروژه ۱۸.۵ میلیارد دلاری در دریای سرخ خبر داد

گسترده‌ترین حمله هوایی روسیه به اوکراین؛ ترامپ از تحریم روسیه خبر داد

قیمت خودرو باز هم ریزش کرد +جدول

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴

وزارت راه: در یک سال اخیر ۲۲ هواپیما و ۸ بالگرد به ناوگان هوایی کشور اضافه شد

ترامپ: اسرائیلی‌ها شروط من را «پایان یافتن جنگ» در نوار غزه پذیرفته‌اند | به حماس در مورد تبعات نپذیرفتن این شروط هشدار داده‌ام؛ این آخرین هشدار من است

تشکیک در آمار معافیت مالیاتی؛ قمری: آمار واحدهای صنفی دقیق نیست 

دستگیری جوانی که ادعا می‌کرد خدمات قتل انجام می‌دهد!

خاموشی‌ها در کشور کی تمام می‌شود؟

مسکو: صلح در اوکراین بدون جنگ‌طلبان بروکسل آسان‌تر است

اتهام‌زنی جدید مشاور قالیباف به روحانی؛ او می‌‌داند ادبیات فعلی‌اش چه سیگنالی به اسرائیل می‌فرستد و باز هم ادامه می‌دهد!

کنکوری‌ها تا کی برای انتخاب رشته فرصت دارند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی