جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۷۲۷۰۱

باهنر:ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

باهنر:ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند. 

محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آمریکا همه «گرین کارت‌های» صادر شده برای ایرانیان را دوباره بررسی می‌کند

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی