جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ 01 August 2025
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۷۳۵۲۲

جزئیات ربوده شدن کودک ۱۸ ماهه تالشی

جزئیات ربوده شدن کودک ۱۸ ماهه تالشی
 این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه پس از هماهنگی قضائی، اکیپی از ماموران انتظامی شهرستان تالش به مخفیگاه متهم اعزام شدند، تصریح کرد: متهم ۳۶ ساله پس از رویت ماموران قصد فرار داشت که با اقدام به موقع و ضربتی در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری آدم‌ربایی که کودک ۱۸ ماهه را در شهرستان تالش ربوده بود خبر داد و گفت: متهم در اعترافات خود انگیزه آدم‌ربایی را اختلافات شخصی اعلام کرد.

سردار عزیزالله ملکی امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد آدم‌ربایی در شهرستان تالش، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعلامی اعزام شدند.

وی افزود: اکیپی مجرب از کارآگاهان آگاهی شهرستان تالش با حضور در صحنه جرم، بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه در بررسی‌های صورت گرفته و با به کارگیری روش‌های نوین و علمی پلیسی هویت آدم ربا مشخص شد، خاطرنشان کرد: پلیس در ادامه تحقیقات خود موفق به شناسایی مخفیگاه آدم ربا در یکی از استان‌های همجوار شد.

این مقام ارشد انتظامی با اعلام اینکه پس از هماهنگی قضائی، اکیپی از ماموران انتظامی شهرستان تالش به مخفیگاه متهم اعزام شدند، تصریح کرد: متهم ۳۶ ساله پس از رویت ماموران قصد فرار داشت که با اقدام به موقع و ضربتی در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد.

سردار ملکی در پایان با بیان اینکه متهم در اعترافات خود انگیزه آدم ربایی را اختلافات شخصی عنوان کرد و گفت: کودک ۱۸ ماهه در سلامت کامل به آغوش خانواده بازگردانده شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

امضای تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور

آمریکا باز هم تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد

ویتکاف یک نمایش تبلیغاتی راه انداخته؛ هدف او از سفر، کنترل خشم جهانی از سیاست گرسنگی در غزه است

رژیم صهیونیستی سخنان نسنجیده نگوید؛ آن‌ها به یاد بیاورند که بارانی از ضربات بر سرشان نازل شد

این غول فناوری عضو جدید باشگاه ۴ تریلیون دلاری‌ها شد

ماجرای سودآورترین سرمایه‌گذاری در تلگرام چیست؟

نرخ جدید نان در استان تهران هنوز به صورت رسمی ابلاغ نشده

دختر شهید سردار سلامی: پدرم حافظ قرآن بود؛ او منظومه فکری مختص به خود داشت

کاهش هفت تا هشت درصدی مصرف آب در تهران

پزشکیان: اختیارات باید به تدریج به استان‌ها منتقل شود | این فرایند ساده نیست، اما شروع شده و با حمایت رهبری همراه است

آموزش و پرورش سال آینده آزمون استخدامی برگزاری می‌کند؟

دشمنان تهاجم به ایران را در این ۴ مرحله برنامه‌ریزی کرده بود

هشدار ارتش یمن درباره تعامل شرکت‌های کشتیرانی با اسرائیل

ویتکاف و هاکبی برای بازدید از مراکز توزیع غذا به غزه می‌روند

پیشنهاد سردبیر
زندگی