جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰
کد خبر: ۷۳۵۶۶

بازداشت سرهنگ قلابی در صف نانوایی!

بازداشت سرهنگ قلابی در صف نانوایی!
درپی گزارش درگیری در یکی از نانوایی های بولوار هدایت مشهد، نیروهای گشت انتظامی کلانتری شفای مشهد، عازم محل درگیری شدند .

 متصدی نانوایی مدعی بود فردی که لباس فرم نیروی انتظامی با درجه سرهنگی را به تن دارد، برای گرفتن نان بدون نوبت، اقدام به توهین و درگیری کرده است.

 وقتی ماموران کلانتری از مرد مذکور تقاضای کارت شناسایی کردند، او مدعی شد از نیروی دریایی ارتش به یگان پلیس آگاهی مشهد منتقل شده و در عین حال کارت شناسایی معلولیت خود را به افسران فراجا ارائه داد. همین موضوع کافی بود که نیروهای انتظامی او را بازداشت کنند.

این مرد که خود را «هادی-ر» معرفی می کرد، درباره جعل عنوان افسران ارشد نیروی انتظامی وسوءاستفاده از لباس های فرم این سازمان گفت:می ترسیدم به خاطر معلولیتی که از ناحیه پا دارم از برخی مردم کتک بخورم به همین خاطر از چندماه قبل این لباس های فرم نیروی انتظامی را از چهارراه لشکر خریدم چون می دانستم مردم احترام خاصی برای نیروی انتظامی قائل هستند و مورد توجه قرارمی گیرند.

این اظهارات در حالی بیان شد که همسر متهم به افسران دایره تجسس کلانتری گفت: همسرم هر بار که قصد داشت کارهای اداری و شخصی خودش را انجام دهد، این لباس ها را بر تن می کرد و از خانه بیرون می رفت. در صف نانوایی هم به همین دلیل سر و صدا به راه انداخت چرا که قصد داشت بدون نوبت از نانوایی نان بگیرد اما متصدی نانوایی از او خواسته بود تا مانند دیگران نوبت را رعایت کند.

منبع:روزنامه خراسان

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

خروج قطار خط سراسری میانه - تهران؛ توضیح فرماندار ساوجبلاغ در این خصوص

کاخ سفید: طبق فرمان اجرایی ترامپ به تماشاگران ایرانی برای جام جهانی، ویزا داده نمی‌شود

شکست زیست عفیفانه اهانت به متدین و دین است | رهبر انقلاب به رسانه‌ها خط دادند که در خصوص جایگاه والای زنان، نگاه اسلام را دنبال کنید و نه نگاه غرب را

واکنش ریاست‌جمهوری عراق به مسدودسازی اموال مقاومت در بانک مرکزی عراق

بیانیه فیفا درباره ورود قلعه‌نویی به آمریکا برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی

هشدار هلال‌احمر درباره ورود سامانه بارشی از بامداد یکشنبه

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: مقامات می‌گویند ایالات متحده ضرب‌الاجل ۲۰۲۷ را برای دفاع ناتو به رهبری اروپا تعیین کرده است

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پیشنهاد سردبیر
زندگی