سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ 22 July 2025
يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۷۳۶۴۰

عروس باحجاب، بعد از ۱۲ روز مرد از آب درآمد! +عکس

عروس باحجاب، بعد از ۱۲ روز مرد از آب درآمد! +عکس
مرد جوان اندونزیایی وقتی متوجه شد، زنی که۱۲ روز است با او ازدواج کرده، درواقع مردی است که خود را به‌جای زن جا زده است شوکه شد.

 اوایل این هفته رسانه‌های اندونزی از مردی ۲۶ ساله گفتند که بعد از ۱۲ روز متوجه شد زنی که با او ازدواج کرده، مرد است. این مرد اندونزیایی پس از پی بردن به این حقیقت فورا با پلیس تماس گرفت.

این مرد فریب‌خورده با عروس آینده خود در فضای اینترنت آشنا شد که آنها پس از چند روزی گفتگو تصمیم گرفتند حضوری یکدیگر را ببینند و پس از این ملاقات مرد عاشق زن آینده‌اش شد.

این مرد اندونزیایی می‌گوید، «وقتی به گذشته نگاه می‌کنم، متوجه ویژگی‌های عجیب و غریب دختری که با او آشنا شدم می‌شوم. اما در آن زمان به او بسیار علاقه پیدا کرده بودم.»

این به‌اصطلاح عروس، همیشه با حجاب کامل بر سر قرارها حاضر می‌شده و وانمود می‌کرده خجالتی است. سرانجام مرد اندونزیایی به عروس آینده پیشنهاد ازدواج می‌دهد و او با این بهانه که هیچ قوم و خویشی ندارد، بدون برگزاری مراسم خاصی با مرد ازدواج می‌کند. پس از آن عروس فریبکار به بهانه‌های مختلف سعی می‌کند با خانواده مرد تعامل بسیار کمی داشته باشد.

بعد از چند روز که خانواده مرد به رفتارهای عروس‌شان مشکوک شده بودند، شروع به تحقیق درباره او می‌کنند و درمی‌یابند، عروس، زن نیست، بلکه مردی است در لباس زنانه و او و خانواده‌اش با این ترفند قصد اخاذی از داماد را داشته‌اند.

این مرد اکنون در بازداشت پلیس است و احتمالا با ۴ سال زندان روبه‌رو خواهد شد.

عروس با حجاب کامل، بعد از ۱۲ روز مرد از آب درآمد!

منبع:odditycentral

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مذاکرات ایران و آمریکا چطور سرمایه‌گذاران خارجی را جذب کرد؟

پیام رهبری به خانواده شهید سردار غیب‌پرور ابلاغ شد

این دو باشگاه در صدر هزینه‌کرد میلیاردی در لیگ برتر

جنگ سایبری ۲ روز قبل از جنگ ۱۲ روزه آغاز شد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا طی پنج روز آینده

جزییات واریزی بزرگ دولت به حساب ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار

غریب‌آبادی: در نشست روز جمعه در استانبول درباره مکانیسم ماشه مذاکره می‌کنیم | آنها می‌خواهند مدعی چه بشوند؟

سخنگوی دولت: صداهای جامعه متکثر را بشنویم | در جنگ اخیر ۱۰۶۲ شهید تقدیم کردیم

در سال ۱۴۰۱ تصمیم گرفتیم محدودیت ایجاد کنیم؛ آیا دسترسی‌ها محدود شد؟ | مگر می‌شود با فناوری مقابله کور کرد؟

احتمال حمله مجدد اسرائیل وجود دارد؟ | معاون هماهنگ‌کننده ارتش: این را سیاسیون باید پاسخ دهند

کوثری، نماینده مجلس درباره موضوع نفوذ در جنگ ۱۲ روزه: باید بیشتر روی تلفن‌ها و سیستم‌های مقامات کار کرد

هرگز به سمت غنی‌سازی ۹۰ درصد نمی‌رویم | ما سیاستی برای ترور هیچ فردی در خارج از کشور نداریم، چه رسد به رئیس‌جمهور یک کشور دیگر ؛ شاید برخی افراد حرف‌هایی در این خصوص زده باشند، اما این هرگز موضع رسمی ایران نبوده

قیمت طلای جهانی؛ سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

استقبال روزنامه اصلاح‌طلب از توئیت ولایتی و سخنان ضرغامی

پیشنهاد سردبیر
زندگی