۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۲:۴۴
سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
کد خبر: ۷۴۲۸۴

نحوه ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری بعد از شهادت ابراهیم رئیسی/ سخنگوی ستاد انتخابات کشور توضیح می‌دهد

نحوه ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری بعد از شهادت ابراهیم رئیسی/ سخنگوی ستاد انتخابات کشور توضیح می‌دهد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: آمادگی داریم در برخی حوزه‌ها مثل کلانشهر تهران و سایر کلانشهرها انتخابات ریاست جمهوری را به‌صورت الکترونیک را داشته باشیم اما تصمیم نهایی در این موضوع باید با تأیید شورای نگهبان باشد که هنوز این مسئله نهایی نشده است.

محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، درخصوص برنامه‌ی زمان‌بندی انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری اظهار داشت: جدول زمان‌بندی انتخابات ریاست جمهوری دوره‌ی چهاردهم از سوی ستاد انتخابات به شورای نگهبان پیشنهاد داده شده و به تایید رسیده و دیروز هم در جلسه سران قوا مورد بررسی قرار گرفته است.

 وی افزود: ما این دوره‌ی انتخابات را مطابق اصل ۱۳۱ قانون اساسی برگزار می‌کنیم و دستور شروع انتخابات توسط وزیر کشور ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ صادر می‌شود و به‌محض صدور دستور شروع انتخابات، تشکیل هیات اجرایی مرکزی و شهرستانی را خواهیم داشت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور بیان کرد: طبق ماده ۵۵ قانون انتخابات ریاست جمهوری،‌ ثبت‌نام داوطلبان از تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ به‌مدت ۵ روز این مرحله را داریم که تا روز ۱۴ خردادماه ادامه خواهد داشت.

اسلامی عنوان کرد: این ثبت‌نام حضوری است و البته پیشنهاد دادیم که امکان نام‌نویسیِ الکترونیکی را هم داشته باشیم و منتظریم شورای نگهبان در این‌باره اعلام نظر کند.

وی گفت: طبق جدول زمان‌بندی انتخابات، بررسی صلاحیت‌های داوطلبان در شورای نگهبان از تاریخ ۱۵ خرداد تا ۲۱ خرداد طی ۷ روز صورت خواهد گرفت.

دبیر ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: روز ۲۲ خردادماه ۱۴۰۳ انتشار اسامی نامزدها را داریم که این کار از سوی وزارت کشور انجام می‌گیرد. هم‌چنین از ۲۳ خرداد تا ششم تیرماه به‌مدت ۱۵ روز نامزدها فرصت تبلیغات دارند و ۷ تیرماه ممنوعیت تبلیغات را داریم و ان‌شاالله ۸ تیرماه روز رأی‌گیری خواهد بود.

اسلامی بیان کرد: پیش‌بینی کردیم که اگر انتخابات به مرحله دوم هم برود، این مرحله در ۱۵ تیرماه برگزار شود.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه‌ی وزارت کشور برای رأی‌گیری الکترونیکی در این دوره از انتخابات چیست؟ خاطرنشان کرد: در قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی برای این مسئله یک بند قانونی داشتیم و در انتخابات گذشته تجربه هم داریم؛ در قانون انتخابات ریاست جمهوری بحث الکترونیکی بودن را نداریم ولی این مسئله به‌نوعی در سیاست‌های کلی ابلاغی انتخابات داریم. ما آمادگی داریم در برخی حوزه‌ها مثل کلانشهر تهران و سایر کلانشهرها این‌گونه از رأی‌گیری را داشته باشیم اما تصمیم نهایی در این موضوع باید با تأیید شورای نگهبان باشد که هنوز این مسئله نهایی نشده است.

منبع:تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی