دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ 01 September 2025
چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
کد خبر: ۷۴۳۵۹

ویژگی برجسته ابراهیم رئیسی از نگاه محسن رضایی / علی‌اکبر صالحی: رئیسی و امیرعبداللهیان نام نیک از خود به جای گذاشتند

ویژگی برجسته ابراهیم رئیسی از نگاه محسن رضایی / علی‌اکبر صالحی: رئیسی و امیرعبداللهیان نام نیک از خود به جای گذاشتند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در کنار آن همه تلاش‌هایی که کرد، دستاورد بزرگی برای ملت ایران بود. همچنین معاون پارلمانی سابق تاکید کرد: حتی آزادی خواهان جهان در این حادثه ماتم زده و سوگوار شدند و این بیانگر اهمیت جایگاه آیت‌الله رئیسی و نفوذ ایشان در دل‌ها است.

 محسن رضایی در گفت‌وگویی، مهم‌ترین ویژگی‌ شهید سید ابراهیم رئیسی را اخلاق، تقوا، مردمی بودن و خدمت بدون منت را از عنوان کرد.

 وی گفت: شهادت ایشان یکبار دیگر روح اخلاقی و معنوی را به جامعه ما برگرداند و در کنار آن همه تلاش‌هایی که کرد، شهادت او نیز دستاورد بزرگی برای ملت ایران بود.

حسینی: شهید آیت‌الله رئیسی الگوی موفقی برای مدیریت کارآمد بود

سیدمحمد حسینی در گفت‌وگویی، با عرض تسلیت شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان شان گفت: در کمتر از ۳ سال که شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور بودند همه مردم به اخلاص،‌ ایمان،‌ تقوا، پرکاری، فداکاری و صداقت ایشان پِی بردند.

وی با بیان اینکه همه ایشان را به عنوان یک انسان خدوم می‌شناسند و به ایشان علاقه دارند، اظهار کرد: علاقه به چنین شخصیت‌هایی یک وجه مشترک بین مردم است که سبب افزایش انسجام آنها می‌شود.

معاون پارلمانی سابق رئیس جمهور ادامه داد: در گذشته هم هرگاه مشکل و چالشی داشتیم و بزرگانی از میان ما رفتند و شهید شدند مانند شهید بهشتی و شهید رجایی، وحدت و همبستگی مردم بیشتر شد.

وی با تاکید بر اینکه شهید آیت‌الله رئیسی یک الگوی موفق برای مدیریت کارآمد بودند، گفت: ایشان شخصیتی جامع‌الاطراف بودند که دلسوزانه برای مردم کار می‌کرد و برنامه‌های متعدد و گسترده‌ای در داخل و خارج کشور داشت.

حسینی بیان کرد: توصیه‌های ایشان به مدیران می‌تواند الگوی مدیران ما در طول زمان قرار باشد. امیدواریم به برکت خون این شهید، شاهد رشد و اعتلای بیشتر کشور و دستیابی به اهداف بلند، متعالی، وحدت و انسجام مردم ایران و حتی مردم منطقه باشیم.

وی در پایان گفت: حتی آزادی خواهان جهان در این حادثه ماتم زده و سوگوار شدند و این بیانگر اهمیت جایگاه آیت‌الله رئیسی و نفوذ ایشان در دل‌ها است.
صالحی: «راه و روش خدمت اخلاص گونه» بزرگترین میراث شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان است

علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگویی اظهار کرد: بزرگ‌ترین میراث شهیدان سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور و شهید حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه نام نیکی است که به جای گذاشته و راه و روش خدمت اخلاص گونه و خدا پسندانه این عزیزان است.

وی تاکید کرد: اخلاص، صداقت، خدمت به خلق و شور در عبادت میراثی است که از شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان به جای مانده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

جولان قیمت‌های عجیب در بازار میوه و سبزی

جنجال سوءاستفاده متا از تیلور سوئیفت و اسکارلت جوهانسون

زمان فرایند انتخاب رشته کنکور اعلام شد

دیدار بی‌سابقه از سوی اردوغان در حاشیه نشست شانگهای

جنگ اخیر نشان داد نظریه سازش راه به جایی نخواهد برد

اروپایی‌ها در خصوص فعال شدن مکانیسم ماشه، می‌گویند که یک فرایند ۲۰ تا ۳۰ روزه [تا بازگشت کامل تحریم‌ها] وجود دارد، ما هم اعلام کردیم که از آن برای اصلاح اشتباهشان استفاده کنند

اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو: مشکلاتی باعث نارضایتی مردم شده؛ کسی هم پاسخگو نیست

تصمیم تاریخی پاکستان درباره ارمنستان پس از ۳۴ سال

واکسن آنفلوانزا برای این افراد رایگان است

پلیس راهور: این مسیر برای ۴ روز مسدود می‌شود

هشدار شیائومی؛ این پاور بانک را برگردانید

رسانه عبری: اسرائیل، واشنگتن را از قصد خود برای الحاق کرانه باختری مطلع کرد

پاسخ فرزین به شایعات اخیر درباره ناتوانی کشور در مدیریت بازار ارز و کالا

پیشنهاد سردبیر
زندگی