۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۴۵
پنجشنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۷۴۴۴۱

امام جمعه بیرجند: هنر رئیس جمهور این بود که برای اولین بار مدل حکمرانی اسلامی را در کشور ارائه کرد

امام جمعه بیرجند: هنر رئیس جمهور این بود که برای اولین بار مدل حکمرانی اسلامی را در کشور ارائه کرد
امام جمعه موقت بیرجند، گفت: هنر رئیسی این بود که برای اولین بار مدل حکمرانی اسلامی را در کشور ارائه کرد.

امام جمعه موقت بیرجند، گفت: هنر رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی این بود که برای اولین بار مدل حکمرانی اسلامی را در کشور ارائه کرد

حجت‌الاسلام مختاری در مراسم محوری شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش شامگاه چهارشنبه در حسینیه جماران با بیان اینکه امروز در غزه چهره واقعی تفکر مادی که محصول آن فساد است، به خوبی آشکار شده است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی با دست خالی بر استبداد داخلی دو هزار و پانصد ساله و استکبار خارجی در ایران پیروز شد و با بر پایی انتخابات نظام جمهوری اسلامی با 98.2 درصد آرای مردم در ایران تشکیل شد.

وی خاطرنشان کرد: در 10 سال اول انقلاب ریاست جمهوری مقام معظم رهبری و شهید رجایی را داشتیم، اما نخست وزیر در آن زمان همه کاره بود و دوران نخست وزیری شهیدان رجایی و باهنر هم کوتاه مدت بود.

امام جمعه موقت بیرجند، تصریح کرد: با شکل‌گیری حرکت انحرافی در کشور بین حاکمان و مردم فاصله ایجاد شد و این موضوع سبب ناامیدی مردم شد و اعتدال آمریکایی در کشور مطرح شد.

مختاری گفت: هنر آیت‌الله رئیسی این بود که برای اولین بار مدل حکمرانی اسلامی را در ایران ارائه کرد. آیت‌الله رئیسی باور داشت که باید بنده خدا بود نه کدخدا و به سنت‌های الهی اعتقاد داشت.

وی خاطرنشان کرد: جهان ارکستی نیست که آمریکا هر طور که گفت ما بنوازیم، بلکه باید ایمان خود را برای مقابله با دشمن تقویت کنیم.

امام جمعه موقت تاکید کرد: هشت سال صرف برجام شد که هیچ نتیجه‌ای برای ما در بر نداشت، چون دنیا به جنگلی تبدیل شده که جز حرف زور چیزی را نمی‌شنود.

وی در ادامه بیان کرد: آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور ولایی بود و در مقابل دشمنان با صلابت و با مردم با مهربانی برخورد می‌کرد.

مختاری با اشاره به اینکه جنگ واقعی ما امروز جنگ اقتصادی است، تاکید کرد: شهادت آیت‌الله رئیسی مصیبت بزرگی بود، اما باید با حفط آرامش بدانیم که تفکر ولایی ما وابسته با شخص نیست و فرهنگ اسلامی از قدرتی برخوردار است که ما را از بدترین شرایط می‌تواند نجات دهد.

به گفته وی، بسیجی یک عنوان عام است و ایران پر از بسیجی است و باید با شناخت وظایف فردی و اجتماعی به خوبی به آن عمل کنیم تا از به میدان آمدن دشمن در 50 روز آینده در انتخابات ریاست جمهوری جلوگیری کنیم.

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه هر کسی که می‌خواهد امروز در جامعه نقش ایفا کند باید به صفات اسلامی آراسته باشد، گفت: مردم خراسان جنوبی دو بار برای ریاست جمهوری و مجلس خبرگان آیت‌الله رئیسی را انتخاب کردند و خداوند برای بار سوم او را انتخاب کرد و انجام این کار سبب رسوایی دشمن و خنثی شدن توطئه‌های آنها در شرایط فعلی شد.

مختاری با اشاره به اینکه مومن دوبار از یک سوراخ گزیده نمی‌شود، تصریح کرد: مردم باید شبیه‌ترین فرد به آیت‌الله رئیسی را به عنوان رئیس جمهور آینده انتخاب کنند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی