دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۷۴۵۴۵

اولین واکنش به کاندیداتوری عارف در انتخابات ریاست جمهوری بعد از شهادت ابراهیم رئیسی

اولین واکنش به کاندیداتوری عارف در انتخابات ریاست جمهوری بعد از شهادت ابراهیم رئیسی
مشاور محمدرضا عارف در خصوص کاندیداتوری او برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینکه شخص ایشان چگونه در عرصه انتخابات نقش‌آفرین باشد مطمئنا با استفاده از خردجمعی مشاورین خود تصمیم‌گیری می‌کند.

علیرضا خامسیان مشاور محمدرضا عارف، در پاسخ به سوالی درخصوص نحوه کنش انتخاباتی محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: شهادت جناب آقای رئیسی کشور را در وضعیت خاص و پیچیده‌ای قرار داده است که در این شرایط حساس همه دلسوزان ایران باید فارغ از هرگونه اختلاف نظرهای سیاسی با نگاه به منافع ملی اجازه ندهند روند اجرایی کشور با وقفه رو برو شود و از این منظر آقای عارف با رویکرد منافع ملی هرگونه کمکی برای برون رفت از وضعیت فعلی را برای خود فرض می‌داند.

وی افزود: اینکه شخص ایشان چگونه در عرصه انتخابات نقش‌آفرین باشد مطمئنا با استفاده از خردجمعی مشاورین خود تصمیم‌گیری می‌کند.

مشاور محمدرضا عارف در پاسخ به سوالی درخصوص مراجعه به رئیس بنیاد امید ایرانیان برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری گفت: آقای عارف هیچگاه ارتباطش را با اقشار مختلف جامعه قطع نکرده است و قاعدتا در مناسبت های اینچنینی رجوع به ایشان بیشتر از گذشته است و البته طبیعی هم به نظر می رسد.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول

فراخوان سازمان وظیفه عمومی به مشمولان پایه خدمتی مردادماه

روزنامه اصولگرا: لاریجانی اکنون در نقطه‌ای ایستاده که سال‌ها قبل باید به آن می‌رسید

هشدار چین به اروپا درباره تحریم‌های جدید ضدروسی

چراغ سبز سئول برای بازگشایی مسیر گفت‌وگو با پیونگ‌یانگ

اولیانوف این توئیت عراقچی را بازنشر کرد

کیهان: مذاکره‌ پس از جنگ، نتیجه ندارد

انتقال آب در بلندمدت اصفهان را می‌کُشد!

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

پیشنهاد سردبیر
زندگی