۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۰:۳۸
چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
کد خبر: ۷۵۲۶۹

همستر کامبت؛ هرآنچه نیاز است بدانید‍!

اگر شما از پلتفرم تلگرام برای ارتباط با دیگران استفاده می‌کنید احتمالا نام بازی «همستر کامبت» را شنیده‌اید و یا تعدادی از مخاطبین شما لینک این بازی را برای شما فرستاده و گفته‌اند که از طریق این بازی می‌توانید کسب درآمد کنید.

جنجال بازی همستر

همستر کامبات در تاریخ ۶ فروردین ۱۴۰۳ راه‌اندازی شد. این پروژه پس از ۱۱ روز از راه‌اندازی اولیه به رکورد قابل توجه یک میلیون کاربر رسید که تعداد آن‌ها هر روز بیشتر می‌شود. طبق ادعای سازندگان، این بازی بیش از ۲۴ میلیون کاربر فعال روزانه دارد. قیمت همستر کامبت تا زمانی که این پروژه در صرافی‌ها لیست نشود، مشخص نخواهد بود.
بازی همستر به تازگی در بستر تلگرام طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این بازی کاربران با انجام چالش‌های مختلف به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و از طریق ایردراپ‌ها جوایز مختلف و پاداش دریافت می‌کنند. غلی رغم اینکه این بازی هنوز به صورت رسمی روانه بازار نشده، اما در میان کاربران ایرانی جنجال و غوغا به پا کرده‌است. این در حالتی است که تلگرام در ایران فیلتر است و برای استفاده از این بازی نیز کاربران به پروکسی‌ها و فیلترشکن‌ها نیاز دارند. البته در روز‌های اول دریافت سکه در این بازی محدودیت دارد.


ثروتمندان آینده؟!

کاربران به ازای هر فردی که با استفاده از لینک اختصاصی آن‌ها به بازی وارد شود، سکه و جایزه دریافت می‌کنند. آن‌ها در متن پیام‌های خود نوشته‌اند که «این یک بازی جدید است، عضو شوید و ارز دیجیتال بگیرید و آن را به دلار تبدیل کنید». به ازای اضافه کردن هر عضو جدید کاربر ۵ هزار سکه دریافت می‌کند. همزمان با ارسال لینک بازی کاربران پیام‌هایی از این دست ارسال می‌کنند: «تو مدیر عامل یه صرافی دیجیتالی و اونجا ارز دیجیتال جمع می‌کنی. در نهایت به تعداد سکه‌ها ارز دیجیتال میگیری». استفاده روزانه از این بازی یکی از شرط‌های اصلی دریافت سکه است و بیشتر از ۳ ساعت نباید از این بازی دور ماند، زیرا به گفته بازیکنان استخراج سکه در این حالت متوقف می‌شود. رفتار کاربران این بازی شبیه رفتار افرادی است که زمانی در حوزه نتورک مارکتینگ فعالیت گسترده داشتند و به هر طریقی سعی می‌کردند دیگران را عضو گروه «ثروتمندان آینده خیالی خود» کنند.


بازی دو سر برد برای تلگرام

این بازی برای تلگرام و حوزه ارز دیجیتال یک بازی دو سر برد است. چراکه تلگرام از این طریق پلتفرم خود را تبلیغ می‌کند. از سوی دیگر این پلتفرم دارای ارز دیجیتال TON به معنای «شبکه باز تلگرام» است و از این طریق افراد را به سمت کیف پول TONKEEPER خود هدایت می‌کند. پیام‌رسان تلگرام بیش از ۲۵۰ میلیون کاربر ماهانه فعال دارد و از طریق جذب اقبال کاربران به این بازی می‌تواند حتی افرادی که هیچ علاقه‌ای به حوزه ارز دیجیتال ندارند را جذب این حوزه کند. بعد از مدتی افراد با تمام مفاهیم ارز دیجیتال آشنا و به فعالی در این بازار تبدیل می‌شوند.


قانون ایران چه می‌گوید؟

بانک مرکزی ایران در تاریخ ۹ دی ماه ۱۳۹۶، طی اطلاعیه‌ای به کارگیری ابزار بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور را ممنوع اعلام کرد. اما این حکم به معنای ممنوعیت کامل بیت کوین و ارز‌های دیجیتال نبود. طبق این اطلاعیه هرگونه استفاده و خرید و فروش بیت کوین و سایر ارز‌های دیجیتال در بانک‌ها، موسسات مالی و صرافی‌های دارای مجوز بانک مرکزی رسما ممنوع اعلام شد. در روز ۳۱ تیر ۱۳۹۸، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت کمیسیون اقتصادی دولت با به رسمیت شناختن صنعت «بیت کوین» خبر داد. اما بانک مرکزی بار‌ها در اطلاعیه‌هایی ورود ارز‌های دیجیتال به حوزه پرداخت کشور را ممنوع کرده است. به طور کلی خرید و فروش و نگهداری بیت کوین توسط مردم جرم نیست، اما در مقیاس وسیع و حوزه پرداخت‌های کلان کشور، فعلا مجوز خاصی صادر نشده است.


عده‌ای استفاده گسترده از این بازی را نماد «طمع کاری» در ایران می‌دانند و برخی می‌گویند این راه «دستیابی به ثروت» است. برخی از کاربران در فضای ایکس نوشته‌اند که «افراد زیادی در این روز‌ها به تلگرام پیوسته‌اند و دلیل آن استفاده از بازی همستر است». ماهیت غیرقابل پیش‌بینی دنیای ارز‌های دیجیتال باعث می‌شود که کسی نتواند به صورت قاطع اعلام کند این بازی کلاهبرداری و یا قانونی است. در هر صورت به دلیل همین ماهیت این بازار است که نیاز است کاربران با دقت بسیاری فعالیت‌های خود را انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی