۲۰ شهريور ۱۴۰۵ ۱۴:۵۶
دوشنبه ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
کد خبر: ۷۶۳۶۹

پورمحمدی: باید قدرت را به دولت و رئیس‌جمهور برگردانیم

پورمحمدی: باید قدرت را به دولت و رئیس‌جمهور برگردانیم
برنامه بدون تعارف با حضور حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی نامزد انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.  

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر توفیق و تقدیر الهی و انتخاب مردم باشد که من انتخاب شوم، تمام توانایی و تجربه و استعداد و اراده را و جسارت‌های کاری را در خدمت مردم قرار می‌دهم.
 
وی افزود: هیچکس نمی‌تواند به خودش نمره ۲۰ دهد. در واقع دیکته نانوشته غلط ندارد من هیچ وقت نمره بالا به خودم نمی‌دادم؛ چون هم انتظار از خودم خیلی زیاد است و هم انتظار مردم زیاد است ولی واقعیت این است که مردم ناراضی هستند. حس عمومی این است ما باید کاری کنیم و رضایت مردم جلب شود و مردم را از این فضا خارج کنیم.
 
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه ما در ایجاد نارضایتی شریک هستیم و نمی‌توانیم خود را تبرئه کنیم و باید تلاش کنیم جبران کنیم و از تجربه‌ها برای آرامش و خرسندی مردم استفاده کنیم.
 
وی در خصوص اولین گروه از مخالفین احتمالی خود پس از انتخاب شدن گفت: من فکر می‌کنم با توجه به تجربه‌های مدیریتی و به خصوص مبارزه با فساد و شفافیتی که به شدت به آن اعتقاد دارم آنهایی که از این وضعیت جاری نانشان در روغن است از دست من ناراحت می‌شوند.
 
پورمحمدی در خصوص اموال و دارایی‌های خود گفت: من چهار بار تا الان تمام گزارش اموال خودم را با جزئیات در ۲۰ سال گذشته ارائه کردم. باغ و ملک و ویلا ندارم و نهایتاً پاداش خدمت که به ما دادن را به بچه‌ها دادیم و تشویق کردیم به بازار بورس بگذارند که بلایی که سر همه آمد بر اثر بچه‌های ما نیز آمد.
 
وی افزود: فقیر نیستم اما زندگی متوسطی دارم. الان با حقوق بازنشستگی زندگی می‌کنم. می‌توانستیم جمع کنیم اما این ایام اخیر خیلی سخت شده است. بعضی وقت‌ها پانزدهم و بیستم ماه خانم به من گفته است که نمی‌رسیم. الان می‌فهمم که حقوق بگیران پایین و بازنشستگان چه احساسی دارند. این دردی است که همه ما باید آن را لمس کنیم.
 
وی افزود: یکی از فرزندانم وضعش به خاطر پدر شوهرش خوب است و دیگری از ما ضعیف‌تر است. سعی کردم همه فرزندانم در فضای متعادل عرفی زندگی کنند. من از اول انقلاب تا الان یک نفر را نیز بر سر کار نبردم.
 
وی در خصوص نگاه مردم به خود گفت: حس می‌کنم در نگاه مردم مدیر جدی، قاطع و جسور هستم. ولی مهم‌تر این است که مردم در آینده چی به من فکر می‌کنند. آیا پورمحمدی همه ظرفیت‌های خودش را برای ما به کار گرفت. برای من این مهم است که چنین تصویری در ذهن مردم ایجاد شود.
 
پورمحمدی گفت: من وزیر کشور دولت نهم بودم و خیلی نیز فعال بودم و من جدا نشدم بلکه به من توصیه کردند که برای حرمت خود استعفا بده؛ من احساس کردم موفقم و به من توصیه کردند بیا و جای دیگر مسئولیت دیگری بپذیر. البته رفاقتم با آقای احمدی نژاد برقرار است.
 
وی افزود: در دولت یازدهم نیز گرایش‌ها و برخی شعارها و حمایت‌هایی که می‌شد طبعاً با تیپ ما همخوانی نداشت. به خصوص اینکه احتمال نامزدی من در ریاست جمهوری مطرح بود. من رئیس سازمان بازرسی بودم و رئیس قوه قضاییه بنده را معرفی کرد من مخالف بودم و دولت نیز اصرار داشت. در تمام دولت‌ها تمام انرژی و وقتم را بدون مسامحه در خدمت گذاشتم. البته آن دولت ادامه کار مرا تحمل نکرد و پس از یک دوره من را کنار گذاشتند.
 
پورمحمدی در خصوص زمان بازنشستگی خود گفت: آدمی که دغدغه داشته باشد نباید بازنشسته شود. برای ما روحانیون بازنشستگی معنا ندارد. روحانیت نقش خیلی عظیمی دارد.
 
وی افزود: یکی از مشکلات الان روسای جمهور ابن است که تکالیف زیادی دارند ولی اختیارات آنها بعضاً مشکوک و مبهم است. باید قدرت را به دولت و رئیس جمهور برگردانیم. نباید وعده‌ای که عمل نمی‌توانیم کنیم را بدهیم. خیلی سعی کردم وعده‌ای که می‌دهم را بتوانم عمل کنم. برخی قوانین، شوراها، فضاهای اجتماعی و سیاسی دست و پای مدیران ارشد و رئیس جمهور را می‌بندد.
 
وی خطاب به هواداران خود گفت: اگر من را شایسته می‌دانید و می‌دانید می‌توانم خواسته‌های شما را عمل کنم، به من رای دهید. هیچ توقع و انتظار بیشتری ندارم.
 
پورمحمدی خطاب به منقدین خود نیز گفت: از انتقادتان دست برندارید. انتقاد چیز خوبی است و امیدوارم که اگر انتقاد می‌کنید در فضای انسانی باشد. خودم را موظف به خدمت به شما می‌دانم بدهکار شما می‌دانم ما ۴۵ سال با امکانات و منابع کشور تربیت شدیم من متعهدم که تمام توانم را در این راه و تصمیمات سخت بگیرم.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
بهار ۱۴۰۵ بانک سینا با علی ابدالی؛ جهش ۴ برابری مطالبات مشکوک‌الوصول و سقوط ۷۰ درصدی درآمد شعب
«نبرد هرمز» روز شصت و دوم | محسن رضایی: اقدامات آژانس، کشورها را به سمت خروج از ان‌پی‌تی سوق خواهد داد
عملکرد بانک رفاه کارگران در حوزه حاکمیت شرکتی شایسته قدردانی است
بانک رفاه کارگران اقدامات ارزشمندی برای کارگران و بازنشستگان انجام داده است
قدردانی مدیرعامل بانک اقتصادنوین از همکاری قوه قضاییه و قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران برای کمک به استیفای حقوق بانک
خسارت واقعی سیل مازندران چقدر است؟! جبران خسارت مردم چگونه انجام می‌شود؟!
حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی
تحول دیجیتال سایپا وارد مرحله جدید شد/ توسعه SAP در زنجیره تأمین
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | نگرانی آمریکا از توانایی‌های جدید ایران؛ پای چین و روسیه به میان آمد
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
بانک گردشگری به سمت مدیریت اکوسیستم مالی حرکت می‌کند
سطح یک نسبت توانگری مالی
بازگشت واحد پلی‌اتیلن سنگین ۲ پتروشیمی جم به مدار تولید؛ ثبت ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی پس از چند ماه توقف
مالیبل‌سایپا به دانش فنی تولید پوشان پایه آب دست یافت
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
مهسا بهشتی: طرح حمایت بانک اقتصادنوین از ورزشکاران، فاصله میان «می‌توانم» و «نمی‌توانم» است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام: بانک اقتصادنوین مسیر درستی را انتخاب کرده است
عضو کمیسیون اقتصادی: بانک اقتصادنوین، حرمت اولین بودن را نگه داشت
مدیرعامل: «اعتماد» مهمترین سرمایه بانک اقتصادنوین است
پیشنهاد سردبیر
زندگی