دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۷۷۰۱۸

کلینتون: بایدن برای پیروزی، به موفقیت‌های میدانی اوکراین نیاز دارد

«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا در مکالمه تلفنی با «وُوان» و «لکسوس» شهروندان روسیه که خود را رئیس‌جمهور سابق اوکراین جا زدند، گفت «جو بایدن» برای پیروزی در انتخابات به موفقیت‌هایی در میدان نبرد کی‌یف نیاز دارد.

«هیلاری کلینتون» در گفت‌وگو با این ۲ شهروند روسیه که توانستند وزیر خارجه سابق آمریکا را فریب دهند و خودشان را «پترو پوروشنکو» رئیس‌جمهور سابق اوکراین جا بزنند، بیان کرد: «ما تا آنجا که بتوانیم، آنچه را که نیاز است برای شما ارسال می‌کنیم تا نه تنها خطوط مقدم را نگه‌دارید بلکه وارد حمله‌ای نیز شوید.»

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از وزیر امور خارجه سابق آمریکا گزارش کرد: «قاعدتا بسیاری از ما در آمریکا هر کاری شده انجام می‌دهیم تا رئیس‌جمهور بایدن مجدد انتخاب شود؛ بنابراین این مسئله به درک شما بستگی دارد که چقدر عالی پیشروی کنید.»

وی افزود: «ما هر کاری انجام خواهیم داد تا بتوانیم به حمایت از شما و رئیس‌جمهور بایدن ادامه دهیم.»

«هیلاری کلینتون» چند روز پیش در واکنش به عملکرد ضعیف بایدن در مناظره انتخاباتی از رئیس‌جمهور دفاع کرد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من به بایدن رای خواهم داد.»

او هم‌چنین تاکید کرد: «انتخاب بین فردی است که به شما، حقوقتان و آینده‌تان اهمیت می‌دهد و کسی که فقط به فکر خودش است.»

هیلاری کلینتون در گفت‌وگوی خود با فردی که فکر می‌کرد پوروشنکو است، رضایت داد که توطئه‌ای علیه دونالد ترامپ، نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا ترتیب دهد. کلینتون، ترامپ را فردی خطرناک خواند و با پیشنهاد مخاطبش برای «حمله به او از طرف‌های مختلف» موافقت کرد.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روزنامه اصولگرا: بسیاری از منتقدان حوزه جنگ و دیپلماسی، نه سواد دارند، نه اطلاعات

توضیحات نماینده خمین درباره حادثه تیراندازی و فوت ۴ عضو یک خانواده: یک نفر هم از ناحیه سر مجروح شده

پسر شمخانی تحریم شد

چه کسانی لایحه ساختار سازمان مهاجرت را بررسی می‌کنند؟

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

پیشنهاد سردبیر
زندگی