يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
کد خبر: ۷۷۴۴۳

فروش میلیون‌ها دلار سلاح شرکت وابسته به امارات به اسرائیل

فروش میلیون‌ها دلار سلاح شرکت وابسته به امارات به اسرائیل
یک شرکت دولتی در صربستان که روابطی چندین ساله با امارات دارد، در بحبوحه جنگ در غزه میلیون‌ها دلار سلاح به رژیم صهیونیستی فروخته است.

برپایه گزارش بالکان اینسایت؛ در سال ۲۰۲۴ دلال سلاح دولتی صربستان به نام « Yugoimport-SDPR» دست‌کم ۱۷.۱ میلیون دلار سلاح به رژیم صهیونیستی فروخته و با هواپیماهای نظامی و مسافربری به اراضی اشغالی فرستاده است.

اما فروش تسلیحات صربستان، افزون‌بر دیگر نقاط جهان، به کشورهای خاورمیانه نیز بوده است. پس از بحران جهانی، صربستان در سال ۲۰۱۳ میلیاردها دلار از امارات وام گرفت.

همان سال، دو کشور از نخستین توافق تسلیحاتی ۲۱۴ میلیون دلاری خود رونمایی کردند که شامل صادرات نفربرهای مسلح به امارات و ساخت مشترک موشک هدایت شونده سطح به سطح بود.

امارات نیز سرمایه‌گذاری چشمگیری در صربستان انجام داد، اگرچه دولت صربستان اکنون قرار است سهام اماراتی این شرکت دولتی را بخرد.

صربستان همچنان به توافق‌های تسلیحاتی خود با امارات ادامه می‌دهد. سال ۲۰۲۲، صربستان یک توافق با محمد بن زاید- که آن زمان ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده نیروهای مسلح امارات بود-، امضا کرد که شامل فروش مقادیر قابل توجهی مهمات به این کشور حوزه خلیج‌فارس می‌شود.

به‌تازگی هم امارات به همراه عربستان و قطر سرمایه‌گذاری‌های جدیدی در صنعت گردشگری صربستان داشته که از طریق یک صندوق مالی مرتبط با جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا انجام شده است.

سال ۲۰۱۸، Balkan Insight گزارش داد که شرکت اسلحه‌سازی Krusik صربستان، که ارتباط نزدیکی با SDPR دارد، مین‌های کالیبر ۶۰، ۸۰ و ۱۲۰ میلی‌متری را همراه با نارنجک با قیمت‌های بسیار پایین به یک شرکت سعودی فروخته است.

تارنمای روزنامه‌نگاری تحقیقی، Arms Watch، بعدا دریافت که سلاح‌های صربستان به دست گروه داعش در یمن رسیده است. 

ائتلاف به رهبری سعودی و امارات هزاران حمله هوایی به یمن انجام دادند؛ و نتوانستند حوثی‌ها را از بین ببرند؛ اما حملات آنها به کشته شدن هزاران غیرنظامی و یک بحران بزرگ انسانی در یمن انجامید.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

پیشنهاد سردبیر
زندگی