۳۱ شهريور ۱۴۰۵ ۰۲:۱۷
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴
کد خبر: ۸۲۲۸۵
سید مصطفی، مجتبی، مسعود و میثم

همه پسران آیت‌الله خامنه‌ای در یک قاب

همه پسران آیت‌الله خامنه‌ای در یک قاب
برای نخستین، همه پسران مقام معظم رهبری در یک قاب قرار گرفتند. فرزندان ایشان روز چهارشنبه با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران و دیدار با «عبدالله صفی‌الدین» نماینده این جنبش، ضمن ابلاغ تبریک و تسلیت مقام معظم رهبری برای حادثه شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان و یاران شهیدشان، به ارواح مطهر ایشان فاتحه و قرآن هدیه کردند. اما به بهانه انتشار این قاب از پسران رهبری، اطلاعات مختصری که از آن‌ها وجود دارد را مرور کرده‌ایم.

سیدمصطفی؛ فرزند ارشد رهبری

پسران رهبری در این دیدار به ترتیب سن کنار یکدیگر نشستند. فرزند ارشد ایشان سیدمصطفی خامنه‌ای است که ۵۹ سال دارد. او در مشهد متولد شده و چندان چهره‌ای شناخته‌شده در افکارعمومی نیست. به گفته احمد مروی معاون پیشین ارتباطات حوزوی دفتر رهبری او در قم ساکن است و در حوزه علمیه تدریس می‌کند و مسئولیتی در دفتر رهبری ندارد و فقط در نشر آثار با دفتر ایشان همکاری می‌کند. از جمله معدود اخباری که درباره سیدمصطفی وجود دارد، مفقود شدن در اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر است. این خبر در خاطرات مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز آمده است. او می‌نویسد: «اول وقت خبر دادند که یک موشک دیگر به مناطق نظامی و حساس و استراتژیک بغداد زده شده. احمد آقا (سید احمد خمینی، فرزند امام) تلفنی گفت خبرگزاری‌های خارجی گفته‌اند که موشک امروز به مرکز صنعتی و نفتیِ الدّوره در بغداد اصابت کرده‌است؛ گفت که مصطفی، فرزند آقای خامنه‌ای که در جبهه بوده، اطلاعی از ایشان در دست نیست… بالاخره معلوم شد که مصطفی سالم است و به تهران برگشت.» سیدمصطفی  داماد مرحوم آیت‌الله عزیزالله خوشوقت است.

سید مجتبی؛ فرزند بیشتر شناخته‌شده 

دومین فرزند رهبری سیدمجتبی است. او چهره‌ای شناخته‌شده در افکارعمومی است و به تازگی خبر پایان‌دادن به درس خارج فقه‌اش بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت. سیدمجتبی ۵۵ سال دارد و مثل سیدمصطفی در مشهد متولد شده است. سیدمجتبی نیز در قم تحصیل کرده و درس خارج فقه او سال‌ها با استقبال طلبه‌ها برگزار می‌شد. گفته شده در سال ۶۵، وقتی ۱۷ سال داشته در عملیات‌هایی در دفاع مقدس حضور داشته است. او سال ۷۸ با دختر غلامعلی حدادعادل، یکی از چهره‌های شاخص سپهر سیاسی ایران بعد از انقلاب ازدواج کرد. روایت خاطره حداد عادل از این وصلت بار‌ها در فضای مجازی دیده شده است.

سیدمسعود، پسر سوم رهبری 

او نیز پیش از انقلاب و در سال ۱۳۵۳ متولد شد. شبیه دو برادر بزرگ‌تر خود در حوزه علمیه تحصیل کرده و آنجا مشغول تدریس است. براساس گزارش خبرگزاری مهر سیدمسعود در دفتر حفظ و نشر آثار رهبری نیز فعال بوده است. او داماد آیت‌الله محسن خرازی از اساتید حوزه علمیه قم است. آیت‌الله خرازی برادر کمال خرازی وزیر خارجه ایران در دولت اصلاحات و پدر سیدمحمد صادق خرازی سیاست‌مدار و دبیرکل پیشین حزب ندای ایرانیان است.

سید میثم؛ کوچک‌ترین فرزند 

سیدمیثم کوچک‌ترین پسر رهبری است و در سال انقلاب به دنیا آمده. از او اطلاعات بسیار کمی وجود دارد. سید میثم در حوزه علمیه تهران درس خوانده و سپس مشغول تدریس در این حوزه علمیه شده است. همسر او دختر محمود لولاچیان از بازاریان قدیمی تهران است.


رهبری دو فرزند دختر به نام‌های سیدبشری و سیده هدی نیز دارند که در سال‌های ۱۳۵۹ و ۱۳۶۰ متولد شده‌اند.  

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
 مرغ کالابرگی گران‌تر از قیمت بازار| فروشنده می‌گوید حق داریم چون پول کالابرگ دو ماه بعد می‌رسد!
هفدهمین ماه رکود؛ شامخ مرداد ۱۴۰۵ به ۴۶.۹ رسید
نپرسید جنگ ایران چگونه پایان می‌یابد
سامانه‌های انتقال دریایی هرمز نفت را روان نگه می‌دارند، اما با هزینه‌ای گزاف
سقوط اکثر بورس‌های خلیج فارس در پی تشدید تنش‌های منطقه‌ای با وجود امید‌ها به دیپلماسی
گفت‌وگوی کمیسر اتحادیه اروپا با وزیر اسرائیلی درباره روابط دوجانبه و بازسازی غزه
شیب صعودی قیمت مسکن ادامه دارد | جهش قیمت مصالح، سازندگان خرد را از بازار اخراج کرد!
کاشت ۹۸ نهال به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران
تردد قطره‌چکانی کشتی‌ها از تنگه هرمز همزمان با تداوم درگیری‌ها در خاورمیانه
قدرت‌های میانیِ سرگردان در پی اتحاد‌های جدید همزمان با خشم ترامپ در صحنه جهانی
تحقیقات گاردین از نفوذ دانشمندان صنعت نفت عربستان به گزارش‌های اقلیمی سازمان ملل پرده برداشت
«نبرد هرمز» روز هفتاد و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
تبادل تهدیدات میان ایران و آمریکا پس از تشدید درگیری‌های منطقه‌ای با حملات انصارالله
کاهش قیمت نفت به کمترین حد در بیش از یک هفته با امید به بهبود دیپلماسی در جنگ ایران
فرانسه در پی بستن مرکز زبان در تهران، سفیر ایران را احضار می‌کند
نخست‌وزیر قطر پیامد‌های جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «زلزله» توصیف کرد
ترامپ بر سر درخواست عربستان برای کمک نظامی در دوراهی گرفتار شده است
ریشه تأخیرهای سایپا کجاست؟
فعالیت خط تولید KMC Eagle خودروی بومی کرمان موتور ادامه دارد.
بازنگری در فرآیند تایید تجهیزات مخابراتی با ورود پژوهشگاه ارتباطات به چرخه تست و ارزیابی
تقدیر از همراه اول برای حمایت از پویش «فرشته‌های میناب»
علی مطهری: فریب حوادث دی‌ماه را خوردند و رهبران ما را ترور کردند | به چین و روسیه نباید امید واهی داشت
«آوا»؛ اعتبار ویژه بانک صادرات ایران برای واردکننده‌ها/ تامین ۸۰ درصد معادل ریالی حواله‌های ارزی واردات کالا
ثبت‌نام در «طرح فروش محصول شرکت بهمن موتور»، با حساب وکالتی بانک پاسارگاد
نمودار قیمت مس در یک سال گذشته؛ بررسی روند مس در یک سال گذشته
مینی‌اپلیکیشن نوپی برای بستن پرونده کارت‌های اعتباری راه‌اندازی شد
کره شمالی یک موشک بالستیک مشکوک به سمت دریای شرقی شلیک کرد
عربستان حمله موشکی انصارالله به ریاض را تأیید کرد
تحریم‌های ترامپ، تورم و فروپاشی اقتصاد، بیماران ایرانی را بی‌پناه رها کرده است
پیشنهاد سردبیر
زندگی