طبق اعلام دفتر نانسی پلوسی، او به همراه هیأتی دو حزبی از کنگره آمریکا به مناسبت هشتادمین سالگرد نبرد بولج در جنگ جهانی دوم، به لوکزامبورگ سفر کرده بود.
این نماینده دموکرات 84 ساله، در جریان این سفر، در یک مراسم رسمی دچار جراحت و در بیمارستان بستری شد.
به گفته دفترش، او نمیتواند هیأت کنگره آمریکا را در سایر رویدادها در جریان این سفر همراهی کند اما خواستار بازگشت سریع به ایالات متحده است.
او یکی از شخصیتهای کلید در راضی کردن جو بایدن به کنارهگیری از رقابتهای انتخاباتی آمریکا بود که راه را برای نامزدی کامالا هریس و رقابتش مقابل دونالد ترامپ باز کرد؛ هرچند که این رقابت در نهایت به شکست سنگین دموکراتها منتهی شد.
پلوسی 37 سال است که نماینده سانفرانسیسکو (شهری در ایالت کالیفرنیا) در کنگره آمریکا بوده و یکی از قدرتمندترین دموکراتهای واشنگتن است.
او اولین زنی بود که رئیس مجلس نمایندگان در آمریکا شد و چهار دوره (2007-2011 و 2019-2023) این سمت را برعهده داشت و در نهایت خودش کنارهگیری کرد.
منبع:فارس
در گفتوگوی فراز با دو نماینده مجلس بررسی شد:
بازداشت یک ایرانی به جرم حمل ۲۳ میلیون دلار کوکایین
پیام افشار دوست در پایان نامه: فصل سوم، قسمت اول
عباس نخعیراد عضو کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان مهاجرت به فراز گفت:
جشنی برای کودکان کار
جزیره به روایت یکی از قدیمیترین ساکنانش