۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۳
دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۱
کد خبر: ۸۶۹۷۴

رابطه عجیب عامل عربستانی حمله تروریستی آلمان با اسراییل

رابطه عجیب عامل عربستانی حمله تروریستی آلمان با اسراییل
قدرت گرفتن جریان‌های افراط‌گرا در سراسر جهان، هنوز هم قربانی می‌گیرد. در جدیدترین اتفاقات، یک فرد با خودرو به بازار کریسمس در ماگدبورگ آلمان حمله کرده است. علارغم شکل‌ گرفتن موج اسلام‌هراسی در اروپا، این بار یک اسلام‌ستیز افراطی مسئول کشته و زخمی شدن ده‌ها تن است. شواهد نشان می‌دهد که ضارب با نام «طالب عبدالمحسن»، یک اسلام‌ستیز راست‌گراست و با صهیونیست‌ها ارتباط دارد.

در حمله روز جمعه به بازار کریسمس ماگدبورگ آلمان، تاکنون ۵ نفر کشته شده و بیش از ۲۰۰ نفر که بسیاری از آن‌ها در وضعیت وخیمی هستند، زخمی شده‌اند. پلیس آلمان تایید کرده که مظنون که صبح شنبه اندکی پس از این حمله دستگیر شد، یک مهاجر سعودی با دیدگاه‌های ضداسلامی و راست افراطی است. این مهاجم با یک خودروی بی‌ام‌و با سرعت بالا و به مدت بیش از ۴۰۰ متر وارد بازار شده و عابران را هدف قرار داده است. تصاویر ویدئویی منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی از زاویه‌ای بلند نشان می‌دهند که خودرو با سرعت از میان جمعیت عبور می‌کند و عده‌ای به زمین می‌افتند یا با وحشت فرار می‌کنند.

گفته می‌شود مظنون به نام طالب عبدالمحسن، یک پزشک متخصص در حوزه پزشکی و روان‌پزشکی و مهاجر ۵۰ ساله سعودی است. او دارای اقامت دائم آلمان است و از سال ۲۰۰۶ در این کشور زندگی می‌کند. به گزارش رسانه محلی «ام‌دی‌آر» و به نقل از رویترز، او پیش‌ از این هیچ‌گاه از سوی مقامات آلمان به‌عنوان یک فرد رادیکال شناسایی نشده بود و هیچ سابقه شناخته‌شده‌ای در ارتباط با افراط‌گرایی اسلامی نداشته است. با این حال، یک منبع سعودی اعلام کرده که عربستان به خاطر دیدگاه افراطی این فرد، تاکنون چهار بار به آلمان هشدار داده بود اما این هشدارها نادیده گرفته شد.

بر اساس شواهد موجود از زندگی طالب عبدالمحسن و روابطش، او یک آتئیست سعودی است که ارتباط نزدیکی هم با صهیونیست‌ها داشته است.

 

ارتباط با صهیونیست‌ها و آرزوی بازگشت یهودیان به عربستان

پس از حمله تروریستی به بازار کریسمس ماگدبورگ، شبکه خبری کان اسرائیل از ارتباط قدیمی طالب عبدالمحسن با صهیونیست‌ها پرده برداشت. «روعی کایس»، خبرنگار اسرائیلی، در این برنامه می گوید: «او می‌خواست به مسلمانانی کمک کند که از اسلام خارج شده‌اند یا دوست دارند از اسلام خارج شوند و به دنبال پناهندگی سیاسی در اروپا هستند.»

این خبرنگار اسرائیلی به طور واضح اشاره می‌کند که عبدالمحسن یک آتئیست سعودی است و به همین بهانه، شش سال قبل با او ارتباط می‌گیرد تا در مورد آتئیسم در جهان عرب گزارشی بنویسد. هرچند این گزارش هیچ‌گاه نوشته نمی‌شود، ارتباط کایس اسرائيلی با عبدالمحسن ادامه می‌یابد. عبدالمحسن در یکی از مکاتبات خود با کایس می‌نویسد: «پیامبر اسلام نسبت به یهودیان عربستان سعودی بی‌رحم بوده است.» این خبرنگار اسرائيلی در توضیح پیام‌های عبدالمحسن می‌گوید: «برای من نوشت که موضوع یهودیان عربستان بسیار مهم است و هدفش این بود که بگوید اسلام و مسلمانان خوب نیستند.»

به گفته کایس، عبدالمحسن در آخرین پیام خود گفته بود که همه باید طوماری به نتانیاهو بفرستند تا یهودیان به وطنشان در عربستان سعودی بازگردند. عبدالمحسن در این مکاتبات از نتانیاهو نقل قولی می‌آورد که خواستار بازگشت یهودیان به عربستان هستند.

 

ضارب، یک اسلام‌ستیز افراطی

فعالیت‌های عبدالمحسن در شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده دیدگاه‌های ضداسلامی و راستگرایانه اوست. او در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، خود را به‌عنوان یک مخالف سعودی معرفی کرده و آلمان را به تلاش برای «اسلامی‌سازی اروپا» متهم کرده است. عبدالمحسن دولت آلمان را به «سانسور قربانیان» و پلیس را به «ترویج اسلام‌گرایی» متهم کرده و مدعی شده که آن‌ها از «ترفندهای کثیف علیه منتقدان اسلام» استفاده می‌کنند.

عبدالمحسن همچنین در ویدیویی که در شبکه ایکس منتشر کرده، خود را با نام طالب از عربستان سعودی معرفی کرده و مدعی شده که یک فعال حقوقی است و سایتی برای کمک به پناه‌جویان، به‌ویژه از منطقه خلیج فارس، راه‌اندازی کرده است. نانسی فزر، وزیر کشور آلمان، به خبرنگاران گفت که مظنون دستگیرشده «ضداسلام» است. دادستان‌های آلمانی احتمال می‌دهند که متهم احتمالا از نحوه رفتار با پناهجویان سعودی در آلمان ناراضی است.

در یکی از پست‌ها، او نوشته است: «ما به حزب آلترناتیو برای آلمان نیاز داریم تا از ما محافظت کند.» هرچند انگیزه حمله هنوز دقیقا مشخص نشده، پست‌های او در شبکه‌های اجتماعی حاکی از همدلی او با حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) است.

قدرت‌گیری جریان‌های افراط‌گرا، فارغ از ایدئولوژی، تهدیدی جدی برای امنیت و همزیستی مسالمت‌آمیز است به ویژه در جوامعی که با سیل مهاجران مواجه هستند. حمله در ماگدبورگ همچنین نشانه‌ای است از آن که افراط‌گرایی تنها به گروه‌های مذهبی محدود نیست؛ گسترش گفتمان نفرت در هر جامعه‌ای پیامدهای ویرانگری دارد. 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی