يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۹۱۴۸۴

روزنامه شهرداری تهران: رئیسی دنبال دغدغه رهبری رفت

روزنامه شهرداری تهران: رئیسی دنبال دغدغه رهبری رفت
روزنامه همشهری متعلق به شهرداری تهران نوشت: رئیسی دنبال دغدغه رهبرانقلاب رفت و برایش طرح نوشت و اجرا کرد و تا حدی قیمت ارز تثبیت شد و چنین نشد که امروز شد.

تعبیر «مهمل و پوچ» در خاطره رهبر انقلاب از گزارش رسیده به مرحوم رئیسی، بهانه‌ای شد تا مجدد برخی ناجوانمردانه علیه آن شهید مظلوم بتازند.

اصل حرف رهبرانقلاب بر ضرورت بازگشت ارز از سوی صادرکنندگان کالا به کشور بود. تذکر ایشان درباره کنترل نرخ ارز به اینجا انجامید که صادرکنندگان کالا باید تکلیف شوند که ارز حاصله از صادرات را در زمان مقرر وارد کشور کنند. بعد به خاطره‌ای از مرحوم شهید رئیسی اشاره کردند که برای تحقق این هدف دنبال راه‌حل رفتند.

راه‌حل آقای رئیسی چه بود؟ شرکت‌های دولتی ضمن آوردن ارز، متعهد شوند که برخی پروژه‌های عمرانی را با درآمد ارزی اجرایی کنند. اما در عمل این شرکت‌ها در اجرای تعهدشان کم گذاشتند و گزارش‌های مهمل و پوچ به شهید رئیسی ارائه کردند.

اساسا تذکر رهبری درباره گزارش مهمل و پوچ مربوط به شرکت‌های دولتی است که به تکلیف‌شان در اجرای طرح‌های عمرانی دولت عمل نکردند .

با وجود همان گزارش‌های مهمل و پوچ که البته نقص است و باید جبران شود، هدف اصلی آوردن ارز نسبتا محقق شد(!)

تخلف در ارائه گزارش و سرپیچی و کم‌کاری غیره طبیعی است و البته آسیب‌زاست و باید تدبیر شود، اما مهم گرایش و جهت‌گیری سیاست اصلی و برآیند کلی است. رئیسی دنبال دغدغه رهبرانقلاب رفت و برایش طرح نوشت و اجرا کرد و تا حدی قیمت ارز تثبیت شد و چنین نشد که امروز شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

اولیانوف: آمریکا و تروئیکای اروپا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی کرده‌اند

واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های مختلف اعلام شد

سرنوشت NPT امروز در مجلس بررسی می‌شود

مصوبه مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات به باشگاه‌ها تعلق گرفت

دروزاه‌بان سوئدی وارد تبریز شد

آیا مردم هنوز شمش و سکه طلای کوچک می‌خرند؟

یادداشت عراقچی در روزنامه گاردین: برای خروج از این بازی باخت-باخت کنونی، سه کشور اروپایی باید مسیر مخرب خود را عوض کنند | ایران آماده است تا توافقی واقعی و پایدار را شکل دهد که نظارت دقیق و محدودیت‌هایی در غنی‌سازی را در ازای لغو تحریم‌ها به همراه داشته باشد

کشورهای صدرنشین در پذیرش رمزارزها کدامند؟

ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود

بابک زنجانی مصداق سرمایه‌داری تصنعی است

تغییر ساعت کاری بانک‌ها از این تاریخ قطعی شد

این یهودی دموکرات ممکن است رئیس‌جمهور آمریکا شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی