۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۴۶
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
کد خبر: ۹۱۶۸۳

قاتلان امیرمحمد خالقی محاکمه شدند | پدر مقتول: قصاص می‌خواهم!

قاتلان امیرمحمد خالقی محاکمه شدند | پدر مقتول: قصاص می‌خواهم!
یک ماه پس از حادثه هولناک در کوچه جنت آباد تهران، کیفر خواست متهمان قتل «امیرمحمد خالقی» به اتهام «قتل عمد» دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد و پدر مقتول برای قاتل درخواست قصاص کرد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده که از صبح روز ۲۶ اسفندماه در شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران آغاز شده است بعد از اینکه نمانیده دادستان کیفرخواست علیه متهمان را خواند، پدر مقتول برای قاتل درخواست قصاص کرد. سپس متهم ردیف اول پرونده با قبول اتهامش گفت: «ما فقیر هستیم و من باید ماهانه قسط می‌دادم. کارگر صافکاری بودم، اما پولم نمی‌رسید. برای همین سرقت می‌کردم. زمان حادثه از ترسم به آن پسر چاقو زدم. او در برابرم مقاومت کرد و گوشی را نمی‌داد. او روی من پرید و مرا گرفت. من هم برای فرار او را با چاقو زدم.» متهم ردیف دوم پرونده نیز گفت: «من پول نزول کرده بودم و برای پرداخت سود نزول سرقت می‌کردم.»


لپ تاپ امیرمحمد خالقی کشف شد

صبح روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن، قاضی محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی، از بازداشت دو متهم اصلی پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد. متهمان، احمد (ضارب اصلی) و امیر (راکب موتورسیکلت)، در بازجویی‌های اولیه به جرم خود اعتراف کردند. متهمان پس از سرقت، گوشی مرحوم خالقی را به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان فروختند، اما پس از اطلاع از ماجرا، لپ‌تاپ را نگه داشتند و نفروختند. آنها می‌گویند روز جمعه از ماجرا مطلع شدند. لپ تاپ مرحوم امیرمحمد خالقی طی دستگیری متهمان کشف شد. احمد، ضارب اصلی، در اعترافات خود گفت: «وقتی کیف را گرفتم، گفت دانشجو هستم. گفت گوشی را بگیر و کیف را بده. من هم قبول کردم گوشی را بگیرم و کیف را بدهم، ولی به هردو ما ضربه زد. می‌گفت مدارک در کیفم دارم. امیر به من گفت با چاقو بزنش. اصلا خبر نداشتیم دانشجو است. دو تا ضربه به او زدم و از محل رفتیم.» امیر، متهم دیگر، ضمن تایید حضور خود در فیلم موجود از صحنه قتل گفت: «احمد به محض اینکه به دانشجو رسید چاقو کشید و گفت می‌زنمت. تا به حال سابقه سرقت لپ‌تاپ نداشتیم، فقط گوشی می‌دزدیدیم. دانشجو می‌گفت کیفم را بدهید که هم‌دست من به او چاقو زد و دانشجو افتاد.»

قتل امیرمحمد خالقی توانست منجر به اعتراضات دانشجویان شود. همچنین چند تن از مسئولین دانشگاه استعفا دادند؛ وزیر علوم و سرپرست دانشگاه تهران از دانشجویان عذرخواهی کردند و مدرسه‌ای با نام او در محل زندگی‌ش ساخته شد.  امیر محمد خالقی جوانی ۱۹ساله بود که حوالی ساعت نه شب ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، در حال بازگشت به خوابگاه دانشجویی خود در منطقه امیرآباد ، توسط دو زورگیر موتورسوار مورد حمله قرار گرفت. دزدان کوله پشتی او را بردند و با اصابت جسم تیز به مجاری تنفسی‌اش او را به شدت مجروح کردند. او در تقاطع خیابان جنت-بزرگراه جلال کنار ایستگاه اتوبوس روی زمین افتاد و موتورسواران از محل متواری شدند. جراحت وارده به او آنقدر شدید بود که پزشکان ساعت‌ها برای احیای او تلاش کردند، اما ۲۵ بهمن امیرمحمد خالقی در بیمارستان جان باخت.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی