۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۳۷
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۹۲۳۸۰

عارف: در دوره گذشته دخالت افراد بی‌ارتباط با دانشگاه به اوج رسیده بود

عارف: در دوره گذشته دخالت افراد بی‌ارتباط با دانشگاه به اوج رسیده بود
 معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد درست آقای پزشکیان وفاق ملی بود. البته مشخص است که اگر وفاق یک طرفه باشد، در نهایت به بن‌بست می‌خورد.

محمدرضا عارف شامگاه ۱۸ فروردین در نشست با فعالان سیاسی خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد، بعد از شنیدن دغدغه‌های نخبگان و فعالان سیاسی استان، اظهار کرد: آنچه که در عمل دیده و به یقین رسیده‌ام، این است که نخبگان و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی درک و تحلیل بالایی نسبت به مسائل ملی داشته و شجاعت کم‌نظیری را در ارائه نظراتشان دارند.

وی با بیان اینکه در این جلسه، نظرات ارزشمندی در خصوص عملکرد دولت چهاردهم مطرح شده که باید به همه آنها احترام بگذاریم، افزود: در عین حال ما درباره اقداماتی که باید انجام می‌شده هم می‌توانیم بحث کنیم و به یک وفاق برسیم و ببینیم که آیا شرایط برای آن اقدام مهیا بوده است یا خیر.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: مصمم بودیم در خرداد ۱۴۰۴ حضور جدی در انتخابات ریاست‌جمهوری داشته باشیم، اما اتفاقات ناگوار شهادت آقای رئیسی باعث شد برنامه‌ریزی‌ای که برای بیش از یکسال بعد طراحی شده بود، ظرف ۴۰ روز اجرا شود اما با این حال ما موفق شدیم.

عارف ادامه داد: از همان اولین روزهای تشکیل دولت با آنکه کشور مشکلات جدی‌ داشت، اما راهبردمان این بود که هیچ وزیری نباید نفی گذشته کند تا این سنت غلط که در گذشته حاکم بود را کنار بگذاریم. این در حالی بود که با مشکل پرداخت پول خرید گندم به کشاورزان، مشکلات پرستاران و... روبرو بودیم.

وی در پاسخ به نقدهایی که درخصوص رویکرد وفاق مطرح می‌شود، گفت: راهبرد درست آقای پزشکیان وفاق ملی بود. البته مشخص است که اگر وفاق یک طرفه باشد، در نهایت به بن‌بست می‌خورد. اما ما در مجموع احساس می‌کنیم که این رویکرد جایگاه خودش را پیدا می‌کند. همکاری‌هایی که با خارج از دولت داریم قابل تقدیر است.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب شرایط کشور را به دهه ۶۰ تشبیه کرده بودند. البته ما برای دولت، شرایطی بدتر از دهه ۶۰ را پیش‌بینی کرده بودیم. با آنکه آمادگی داریم برای شرایط بدتر از  آن دهه هم آماده شویم، اما تلاشمان بر این بود که ذهنیت جنگ را از ذهن مردم بیرون کنیم. ما سعی کردیم تصمیمی نگیریم که به ضرر جامعه باشد دو مرحله کالا برگ که در ماه‌های گذشته ارائه شد در این راستا بود.

عارف با اشاره به اقدامات دولت چهاردهم، اضافه کرد: برنامه سالانه جدی‌ای در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت با اولویت دادن به شعار سال که بحث سرمایه‌گذاری و تولید است، داریم. مقام معظم رهبری در اولین جلسه‌ای که خدمتشان بودیم تربیت صد مدیر جوان را تکلیف کردند که سازمان اداری و استخدامی طرح بزرگ تربیت هزار نیرو را در دستور کار دارد و به شیوه‌های دیگری هم کادرسازی انجام می‌شود و از جمله اینکه به وزارت کشور توصیه کرده‌ایم که در انتخاب بخشداران و فرمانداران شهرهای کوچک از نیروهای جوان استفاده کنند.

وی افزود: تغییر فضای امنیتی دانشگاه‌ها، بازگشت دانشجویان و اساتید به دانشگاه که در گذشته با محدودیت‌هایی رو به رو بودند، تغییر سیاست‌های گذشته در گزینش‌ها که تنها در یک مورد منجر به تاییدصلاحیت ۷ هزار نفر در آموزش و پرورش شد و اصلاحات صورت گرفته در گزینش‌های هیات علمی از دیگر موفقیت‌های دولت چهاردهم است.

معاون اول رئیس‌جمهور با یادآوری فضای امنیتی حاکم بر دانشگاه‌ها در گذشته، گفت: فضای حاکم بر دانشگاه‌ها در دوره گذشته به شدت امنیتی بود و دخالت‌های افرادی که هیچ ارتباطی با دانشگاه نداشتند به اوج رسیده بود، ولی در دولت چهاردهم حفظ حرمت استاد و دانشجو بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، عارف در مورد رفع فیلتر نیز عنوان کرد: رفع فیلتر به صورت گام به گام صورت می‌گیرد و گام اول برداشته شد و ان‌شاءلله گام‌های بعدی هم برداشته خواهد شد. ما معتقدیم سیاست منع جواب نمی‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای حضور زنان در کابینه و مدیریت‌های میانی، اظهار کرد: در حال حاضر ۴ خانم عضو کابینه هستند و خانم‌های زیادی در رده‌های میانی به بالا به کارگیری شده‌اند که این روند ادامه پیدا می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان بیان کرد: ظرفیت‌های خوبی در خراسان رضوی وجود دارد و از شما می‌خواهم این ظرفیت را تا آخر دولت حفظ کنید و البته تعامل‌مان باید بیشتر باشد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی