پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ 19 February 2026
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
کد خبر: ۹۳۰۸۵

امید در دل تاریکی؛ دختری برای نجات پدرش چشم به دستان مهربان هموطنان دارد

امید در دل تاریکی؛ دختری برای نجات پدرش چشم به دستان مهربان هموطنان دارد
دختر بچه ۱۱ ساله و مادرش برای تأمین هزینه پیوند کلیه پدرش از هموطنان نیکوکار درخواست کمک کرده‌اند.
نویسنده :
شهریار کریمی

با وجود اینکه قشر عظیمی از هموطنان عزیز به دلیل شرایط سخت و نفسگیر اقتصادی حاکم بر جامعه در وضعیتی تقریبا یکسان، لحظات دشواری را از نظر مالی تجربه می‌کنند، اما برخی دیگر از هموطنان به دلیل ابتلا به بیماری‌های خاص، شرایطی نسبتاً سخت‌تر را نسبت به سایرین تحمل می‌کنند. اگر یاری و مساعدت دیگر هموطنان نباشد، این شرایط دشوار می‌تواند به یک بحران بزرگ تبدیل شود. 

در این میان، داستان غم‌انگیز یک خانواده سه نفره از غرب کشور می‌تواند با همراهی هموطنان نیکوکار به یک سمفونی شاد ملی تبدیل شود؛ سمفونی‌ای که هموطنانمان در سال‌های اخیر با قلب‌های مهربان و دستان سخاوتمند خود بار‌ها آن را به زیبایی اجرا کرده‌اند.

 

امید در دل تاریکی؛ دختری برای نجات پدرش چشم به دستان مهربان هموطنان دارد

 

سجاد، جوان کرمانشاهی، به همراه همسر و دختر ۱۱ ساله‌اش زندگی نسبتا خوبی داشتند. او روز‌ها در کارخانه کار می‌کرد و پس از اتمام ساعات کار به خانه استیجاری محقرش بازمی‌گشت و در کنار همسر و دختر زیبای ۱۱ ساله‌اش زندگی شادی را سپری می‌کردند. اما ناگهان هیولایی از راه رسید و با ورودش نقطه پایانی بر شادی این خانواده سه نفره گذاشت. 

سجاد به دلیل درد شدید کلیه روانه بیمارستان شد و روز‌های سخت و پردردی را در کنار خانواده‌اش در بیمارستان سپری کرد. دیری نپایید که او متوجه شد کلیه‌هایش را از دست داده و کارش به دیالیز کشیده شده است. سجاد در لیست دریافت‌کنندگان کلیه قرار گرفت و ۱۵ ماه، در حالی که هفته‌ای ۳ بار دیالیز می‌شد، روز‌ها و شب‌ها را در انتظار اهدای عضو سپری کرد. در این برزخ، آینده مبهم همسر و دختر ۱۱ ساله‌اش برایش ترسیم می‌شد و تنها کورسویی از امید باعث می‌شد آن لحظات سخت و دشوار بگذرد.

پس از ۱۵ ماه درد و دیالیز، سرانجام اهداکننده‌ای از راه رسید. این اهداکننده، که خود به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و به خاطر ۴۰۰ میلیون تومان تصمیم به فروش کلیه‌اش گرفته است برای انجام عمل پیوند تمام آزمایشات پیش از عمل را انجام داده است و قرار است طی روز‌های آتی این عمل در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه انجام شود.

در این میان، سجاد که از نظر مالی در وضعیت مناسبی نیست، با مساعدت خانواده و اقوامش توانسته مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را تأمین کند، اما در تأمین ۱۰۰ میلیون تومان درمانده و ناتوان است.

 



سجاد اکنون در انتظار یک معجزه است تا بتواند با دریافت کلیه، شادی گذشته را دوباره به کانون خانواده‌اش برگرداند. او تنها تا پایان وقت اداری شنبه ۶ اردیبهشت فرصت دارد تا چک ۴۰۰ میلیونی بین بانکی را به انجمن حمایت از بیماران کلیوی تحویل دهد. در غیر این صورت، کلیه و اهداکننده‌ای را که پس از ۱۵ ماه انتظار به دست آورده است، از دست خواهد داد.

با توجه به اینکه عمل پیوند کلیه در سراسر کشور به صورت رایگان انجام می‌شود، ممکن است درخواست کمک مالی این بیمار برای انجام عمل پیوند در ذهن مخاطبان محترم تبدیل به یک علامت سوال شود. پاسخ این است که بدن برخی از بیماران دیالیزی آنتی‌بادی تولید می‌کند، به این معنا که بدن این بیماران سم ترشح می‌کند و عضو اهدایی اهداکنندگان متوفی را دفع می‌کند. به همین دلیل، این بیماران در نوبت لیست مرگ قرار نمی‌گیرند و باید عضو مورد نیاز خود را از اهداکنندگان زنده دریافت کنند.

هموطنان نیکوکاری که قصد دارند در تأمین مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به نجات جان این بیمار و بازگشت او به کانون گرم خانواده‌اش، کمک کنند، می‌توانند وجوه اهدایی هر چند مختصر خود را به شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۱۵۱۵۱۶۰۰۳۴ به نام سجاد شبانی، که متعلق به خود بیمار است، واریز نمایند.

گزارش تکمیلی کمک‌های مردمی و وضعیت این بیمار پس از جراحی و پیوند عضو، طی یک گزارش به اطلاع هموطنان نیکوکار خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
وال‌استریت‌ژورنال: فروش بسته بزرگ تسلیحاتی آمریکا به تایوان در وضعیت مبهم قرار گرفت
زاکربرگ در دادگاه لس‌آنجلس درباره اعتیاد نوجوانان به اینستاگرام بازجویی می‌شود
مذاکرات صلح روسیه و اوکراین در ژنو بدون نتیجه پایان یافت
وزیر انرژی آمریکا: به هر شکل ممکن جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را می‌گیریم
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه حمله نظامی به ایران را کنار گذاشت
بارزانی در دیدار با مقام آمریکایی: عراق باید مستقل تصمیم بگیرد
پارلمان ترکیه طرح صلح با پ‌ک‌ک را تصویب کرد
گراهام در ابوظبی: قدرت‌گیری ایران می‌تواند توافق ابراهیم را نابود کند
آیت‌ الله سیستانی پنجشنبه را آغاز ماه رمضان اعلام کرد
ای‌بی‌سی‌نیوز: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
پزشکیان: عدالت آموزشی سرمایه‌گذاری است، نه هزینه
هشدار مسکو به واشنگتن: باج‌خواهی آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا را به نتیجه نمی‌رساند
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار نفر برای انتخابات شورا‌های روستا تا روز ششم
پزشکیان در لرستان: اقتصاددانان گفتند بودجه را اصلاح کن، اما رفتند و برنگشتند
آلن ایر در گفت‌و‌گو با اسکای‌نیوز: ایران به هر حمله‌ای پاسخ سهمگین خواهد داد
۲۹ بهمن چه خبر بود؟
اتاق بازرگانی ایران: تجارت مستقیم با عربستان باید از سر گرفته شود
فروش فوری خودرو با قیمت مصوب در طرح ویژه رمضان راسا موتور
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان لشکری مشخص شد
آلن ایر: لیندزی گراهام «زاکانیِ سیاست آمریکا» ست
پزشکیان یک سوم احمدی نژاد حقوق می‌گیرد | حقوق بن سلمان معادل بودجه نظامی ایران!
روایت روسیه از رزمایش دریایی مشترک با ایران
پزشکیان: اجرای سریع توافق راهبردی ایران و روسیه در دستور کار است
اردوغان: ترکیه مخالف اقدام نظامی علیه ایران است
کرملین: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا قضاوت نکنید
پهلوگیری ناو بالگردبر روسیه در منطقه یکم نداجا
سبزپوشی بورس دوام نیاورد
گفت و گوی تلفنی ترامپ و استارمر درباره ایران و خاورمیانه
انصاری: حل بعد سیاسی پرونده کرسنت نیازمند مسیر دیپلماتیک است
پیشنهاد سردبیر
زندگی