جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ 03 October 2025
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
کد خبر: ۹۳۱۸۸

واکنش ایران به تحریم‌های جدید آمریکا

واکنش ایران به تحریم‌های جدید آمریکا
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه مجموعه‌ای از اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با حوزه انرژی و نفت و گاز ایران و نیز تعدادی از اشخاص فعال در زمینه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران را به‌ شدت محکوم کرد.

به گزارش فراز؛  سخنگوی وزارت امور خارجه، سیاست آمریکا در اعمال تحریم علیه ملت ایران را نشانه روشنی از رویکرد خصمانه سیاستگزاران آمریکایی نسبت به مردم ایران و بی‌اعتنایی آنها به حاکمیت قانون و حقوق بشر دانست و افزود: وابستگی ساختاری دولت‌های ایالات متحده به تحریم اقتصادی کشورهای در حال توسعه، به‌عنوان ابزاری برای ارعاب و فشار سیاسی، ناقض اصول و قواعد بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل است و علاوه بر اینکه بنیان‌های حاکمیت قانون و قواعد تجارت آزاد را سُست می‌کند، موجب نقض فاحش حقوق بنیادین بشری مردمان تحت تحریم، به‌ویژه حق توسعه، می‌گردد و در موارد متعدد مصداق جنایت علیه بشریت به شمار می‌آید. 

بقائی ادامه اعمال تحریم علیه بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری ایران را اقدامی قلدرمآبانه و غیرقانونی دانست که در تناقض صریح با ادعای آمریکا برای گفتگو و مذاکره بوده و نشان‌دهنده نبود حُسن نیت و فقدان جدیت آمریکا در این رابطه است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه ملت ایران به‌عنوان اقدامی متخلفانه، خودسرانه و مغایر با اصول و  قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، مستوجب مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا است و آمریکا باید به‌خاطر نقض‌های فاحش حقوق بشر ناشی از این اقدامات مجرمانه پاسخگو باشد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازداشت جاسوس موساد در استانبول

کریستیانو رونالدو: عربستان وطن دوم من است

ریزش قیمت و احتمال افت بیشتر در بازار مسکن پردیس +جدول

مواضع اولیه حماس درباره طرح صلح غزه به ترامپ اعلام شد

هند: اگر اسلام‌آباد فکر می‌کند ۱۵ جنگنده هندی را سرنگون کرده، بگذارید چنین فکری بکند

توانیر: صادرات برق به افغانستان و پاکستان از سر گرفته شد

ترک خوردن بناهای تاریخی زواره بر اثر زلزله دیشب در استان اصفهان

معاون عراقچی: تحریم‌های اروپا در سخت‌تر کردن زندگی ایرانیان عادی موفق عمل کرده‌اند

درخواست دیوان عالی هلند درباره بازنگری سیاست صادرات سلاح به اسرائیل

دست ما در زمین، هوا و دریا روی ماشه است | اقتدار نیروهای مسلح ما با هیچ دوره‌ای حتی جنگ ۱۲ روزه قابل مقایسه نیست

علت سقوط اتوبوس به ته دره در فیروزکوه چه بود؟

نفت جان گرفت، اما سقوط ادامه دارد

بلندترین پل جهان در این کشور افتتاح شد +عکس

سخنگوی سپاه: عملیات وعده صادق ۲، دو ساعت قبل از اجرا لو رفت

پیشنهاد سردبیر

پیامدهای پر مخاطره تصمیم بانک مرکزی

خدمات بانکی در گرو سامانه املاک!

احمد شیرزاد در گفتگو با فراز بررسی کرد

اسنپ بک چقدر شانس موفقیت دارد؟

زندگی