دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۹۵۸۸۱

۱۵ مهارت ضروری برای مدیریت شرایط بحرانی

۱۵ مهارت ضروری برای مدیریت شرایط بحرانی
در شرایط بحرانی مثل جنگ و حملات اخیر رژیم صهیونیستی، داشتن ۱۵ مهارت بسیار اهمیت دارد.

 داشتن مهارت‌های فردی در شرایط بحران و جنگ باعث می‌شود بتوانیم از خود و دیگران محافظت کنیم.

هلال احمر این مهارت‌ها را شامل ۱۵ مهارت اعلام کرده که به شرح زیر هستند: 

۱_ ترس طبیعی است؛ احساسات تان را انکار نکنید. در شرایط جنگی و بحرانی اینکه هر کسی بترسد امری طبیعی است پس آن را انکار نکنید و احساس ترس خود را بروز دهید. 

۲_ حرف بزنید؛ درد دل با یک دوست آرام بخش است. در شرایط دلهره آور، صحبت کردن با دیگران بسیار می‌تواند آرامش بخش باشد پس با دیگران صحبت کنیم و ساکت نمانید.

۳_ اخبار را محدود کنید؛ سلامت روان تان مهم تر است. در شرایط بحرانی، اطلاع داشتن از شرایط موجود خوب است؛ اما نباید در این کار افراط کنید و سلامت روان خود را به خطر بیاندازید.

۴_ بی خوابی طبیعی است؛ به بدنتان زمان دهید. بعضی از مردم در شرایط بحرانی، بی خواب می‌شوند که این امر نیز طبیعی است و به مرور زمان درست می‌شود. 

۵_ نفس عمیق بکشید؛ سه بار، آرام و آگاهانه. نفس عمیق کشیدن باعث می شود بدن وارد فاز آرامش شده و فرد بتواند به اصطلاح خود را جمع و جور کند، بنابراین در شرایط حساس حتما نفس عمیق بکشید. 

۶_ به دیگران کمک کنید؛ حتی کوچک. کمک کردن به دیگران مخصوصا زنان، کودکان و سالمندان هرچقدر که کوچک باشد نیز به شما احساس قدرتمند بودن می‌دهد که در شرایط جنگی برای ذهن مفید است. 

۷_ کنار خانواده بمانید؛ این یعنی پناه. در شرایط بحرانی، ماندن در کنار خانواده بهترین اقدامی است که هر فرد باید انجام دهد.

۸_ با کودکان آرام، ساده و بدون ترس صحبت کنید؛ کودکان در شرایط بحرانی، بیشترین آسیب‌ها را می بینند به همین دلیل با آنها به زبان بچگانه صحبت کنید و شرایط را توضیح دهید.

۹_ قضاوت نکنید؛ هر کسی راه خودش را دارد. در زمان جنگ هر کسی ممکن است دست به اقدامات و رفتارهای مختلف بزند. بنابراین شرایط افراد را درک کرده و آنها را قضاوت نکنید.

۱۰_ شنونده باشید نه مشاور؛ فقط گوش بدهید. همانطور که صحبت کردن بسیار مفید است، گوش کردن به حرف دیگران نیز می‌تواند مفید باشد و به شما دیدگاه متفاوتی ارائه می‌کند. 

۱۱_ روی چیزهایی تمرکز کنید که کنترل دارید؛ دست از فکرکردن درباره مسائلی که توانایی تغییر در آنها را ندارید بردارید و به مسائلی فکر کنید که می‌توانید آنها را تغییر دهید.

۱۲_ روتین های کوچک را حفظ کنید؛ ورزش کردن، بازی کردن، کتاب خواندن و فیلم دیدن از جمله کارهایی است که می‌توانید اگر امکانش را دارید انجام دهید.

۱۳_ ذهنتان را مشغول نگه دارید؛ فکرکردن به جنگ می‌تواند آزاردهنده باشد. به همین دلیل با مسائل و کارهای دیگر سر خود را گرم کنید و اجازه ندهید ذهنتان همیشه به جنگ فکر کند.

۱۴_ با خودتان تکرار کنید: "این هم می گذرد." در زندگی هر یک از ما ممکن است اتفاقات خوب و بد زیادی رخ دهد که همه آنها گذرا هستند، پس بدانید که این روزهای سخت و بحرانی نیز می گذرد.

۱۵_ کمک خواستن، شجاعت است نه ضعف؛ اگر نیاز به کمک دارید اصلا با کسی تعارف نکنید و کمک بخواهید زیرا در شرایط بحرانی همه ما نیاز به کمک داریم و این امر نیز طبیعی است.

با به یاد داشتن این ۱۵ مهارت، می‌توانید شرایط دشوار را راحت تر سپری کنید.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی