۱۸ شهريور ۱۴۰۵ ۰۹:۳۱
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۹۷۲۹۰

پزشکیان: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم | در تلاش هستیم با پیشبرد مسیر دیپلماسی از تکرار جنگ و درگیری جلوگیری شود

پزشکیان: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم | در تلاش هستیم با پیشبرد مسیر دیپلماسی از تکرار جنگ و درگیری جلوگیری شود
رئیس جمهور از مسئولان وزارت نفت خواست با بررسی‌های دقیق و بهره‌گیری از همه تجارب موجود و نیز بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، راهکار‌های مدیریت بهینه عرصه تولید و به خصوص مصرف انرژی را تدوین و ارائه کنند و گفت: در این مسیر همه فرصت‌ها، تهدید‌ها و احتمالات را نیز در نظر بگیرید و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید؛ امیدوارم زمستان امسال دیگر با مشکل کمبود انرژی مواجه نشویم.

به گزارش فراز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه با حضور از پیش اعلام نشده در جمع وزیر و مدیران وزارت نفت از تلاش‌های مجموعه کارکنان و مدیران این وزارتخانه در مسیر تداوم خدمت‌رسانی در دوران جنگ و جلوگیری از بروز کمبود و چالش در عرضه حامل‌های انرژی صمیمانه قدردانی کرد و اظهار داشت: این شما بودید که در کنار دیگر قشر‌های مردم با درک صحیح و درایت به‌هنگام، نقشه‌های دشمن را برای بهم ریختن کشور نقش بر آب کردید؛ اگر در کنار توانمندی‌ها و موشک‌های نیرو‌های مسلح که ابهت رژیم صهیونیستی را درهم شکستند، مردم با وحدت و انسجام پای کار و در میدان نبودند، موفقیت و پیروزی ما ممکن نبود.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شما در وزارت نفت ماموریت و مسئولیت سنگین و مهمی در زمینه ساماندهی عرصه تولید و مصرف انرژی در کشور بر عهده دارید، افزود: مهمترین مولفه و نیاز موفقیت هر طرح، برنامه و اقدامی برای ساماندهی تولید و مصرف انرژی، در اختیار داشتن داده‌های دقیق، به‌روز و کامل است و برای تهیه این داده‌ها، ارتباطات بین بخشی، باید ناظر به اهمیت موضوع ساماندهی بخش انرژی بیش از پیش تقویت شود.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت نفت تصریح کرد: افراد و مجموعه‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در عرصه مدیریت تولید و مصرف انرژی اعلام آمادگی و علاقمندی کرده‌اند که باید نسبت به جذب و استفاده از این پتانسیل فعالانه‌تر عمل کرد.

رئیس جمهور همچنین توسعه زیرساخت‌های تولید انرژی پاک به ویژه تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی را، اقدامی مکمل در زمینه مدیریت تولید و مصرف انرژی و نیز ایجاد صرفه برای حضور سرمایه‌گذاران در این عرصه عنوان کرد و گفت: گسترش نیروگاه‌های خورشیدی باعث کاهش نیاز به عرضه گاز و گازوئیل یارانه‌ای برای بخش تولید برق خواهد شد که این مسئله هم دست وزارت نفت را برای سرمایه‌گذاری باز می‌کند و هم باعث افزایش جذابیت برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهد شد.

پزشکیان از مسئولان وزارت نفت خواست با بررسی‌های دقیق و بهره‌گیری از همه تجارب موجود و نیز بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، راهکار‌های مدیریت بهینه عرصه تولید و به خصوص مصرف انرژی را تدوین و ارائه کنند و خاطرنشان کرد: در این مسیر همه فرصت‌ها، تهدید‌ها و احتمالات را نیز در نظر بگیرید و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید؛ امیدوارم زمستان امسال دیگر با مشکل کمبود انرژی مواجه نشویم.

رئیس جمهور با تشکر از گزارش‌های ارائه شده درباره اقدامات موفق انجام شده در زمینه کنترل قاچاق سوخت، مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری اظهار داشت: شریک شدن مجریان در سود حاصل از کنترل هدر رفت منابع از مسیر قاچاق، مصرف بی‌رویه و بهره‌وری پایین و نیز تعیین نظام پرداخت حقوق بر اساس عملکرد، دو اقدام مهمی هستند که می‌توانند باعث افزایش کیفیت و بهره‌وری نظام مدیریت و عملکرد مجموعه شوند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در تلاش هستیم با پیشبرد مسیر دیپلماسی از تکرار جنگ و درگیری جلوگیری شود، افزود: جنگ به نفع هیچ‌کس نیست و هرگز برنده‌ای ندارد. تلاش می‌کنیم بر مبنای شعار و رویکرد دولت وفاق ملی، با انسجام داخلی و دوستی با همسایگان و دیگر کشور‌های جهان، مسیر صلح، آرامش و ثبات را به پیش ببریم؛ ما هرگز قلدری نکرده و نمی‌کنیم، اما به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری هم نمی‌رویم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
«نبرد هرمز» روز شصت و یکم | گزارش درحال به روز رسانی
تابستان داغ صنایع بورسی؛ درآمد شرکت‌ها از تورم جلو زد!
مدیریت مصرف تهرانی‌ها جواب داد! | به اندازه سد کرج آب صرفه‌جویی شد
ایران خودرو گران می کند، شورای رقابت نظاره می کند؛ مردم تاوان کدام تصمیم را می‌دهند؟
با حضور وزیر میراث فرهنگی و به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد؛ رونمایی از بسته فرهنگی «با هم برای ایران» توسط بانک ملی
«نبرد هرمز» شصتمین روز | واکنش قالیباف به شکار زیرسطحی آمریکایی در تنگۀ هرمز: ناک اوت!
قدردانی وزیر نیرو از نقش‌آفرینی ملی «بانک دی»
جوایز برندگان نظرسنجی رضایت مشتریان واریز شد
هزار وعده‌ی «احمد» یکی وفا نکند! | وعده افزایش دستمزد کارگران در نیمه دوم سال محقق می‌شود؟
سطح یک نسبت توانگری مالی
افزایش سرمایه ۱۰۷۲ درصدی شرکت پارس خودرو / سرمایه پارس‌خودرو به بیش از ۱۳۳ همت می‌رسد
یک مقام آگاه به فراز: روسیه و چین اعلام آمادگی کرده‌اند | همه چیز معطل تامین ارز است
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
اولویت مدیرعامل پتروشیمی فارابی در شرایط جنگی: سود بیشتر به قیمت کاهش تولید! | مدیران تاپیکو و تامین اجتماعی از اولویت‌های بهزاد قلی‌پور مطلع‌اند؟
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی
«نبرد هرمز» روز پنجاه و نهم | معاون اول رئیس جمهور: جنگ ما تمام نشده است
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
خزانه‌داری سکوهای آنلاین بانک صادرات ایران، راه را برای ست نمودن گواهی طلا و نقره هموار کرد
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در ایالات متحده به دلیل جنگ ایران و مشکلات پالایشگاهی
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
افزایش قیمت نفت در پی حملات متقابل آمریکا و ایران به شناور‌ها
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
کاهش ترافیک تنگه هرمز به کمترین میزان از ماه می‌در پی حملات آمریکا و ایران به شناور‌ها
بازآفرینی مراکز رشد در عصر هوش مصنوعی؛ حرکت از استقرار استارتاپ‌ها به پلتفرم ارزش‌آفرین
نیرو‌های ویژه نیروی دریایی آمریکا عملیات مخفی چهارماهه‌ای را برای پاکسازی مین‌های تنگه هرمز انجام دادند
توقیف نفتکش توسط نیرو‌های یمنی در بندر عدن
*ساعات ارائه خدمات شعب بانک گردشگری از تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. *
پیشنهاد سردبیر
زندگی