دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ 10 November 2025
سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰
کد خبر: ۹۸۹۲۹

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته

رایزنی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و آمریکا؛ دومین تماس در کمتر از دو هفته
وزیر خارجه پاکستان و وزیر خارجه آمریکا درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و مسائل بین‌المللی گفت‌وگو کرده‌اند.

وزارت خارجه پاکستان روز دوشنبه اعلام کرد که «محمد اسحاق‌دار» وزیر خارجه این کشور با «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و مسائل بین‌المللی گفت‌وگو کرده‌اند.

بر اساس بیانیه منتشرشده از سوی وزارت خارجه پاکستان، وزیر امور خارجه این کشور طی تماسی تلفنی با همتای آمریکایی خود درباره «طیفی از مسائل دوجانبه» و همچنین «تحولات جاری منطقه‌ای و بین‌المللی» به تبادل نظر پرداخت.

در این بیانیه آمده است که ۲ طرف بر تداوم تماس‌ها و همکاری‌ها در حوزه‌های دارای منافع مشترک تأکید کرده‌اند.

این دومین تماس میان اسحاق دار و روبیو در کمتر از دو هفته گذشته است. پیش‌تر، ۲ طرف در اواخر ماه گذشته در واشنگتن دیدار کرده بودند. در آن نشست، وزیر خارجه آمریکا از نقش سازنده پاکستان در تسهیل گفت‌وگوهای منطقه‌ای با ایران و تعهد این کشور به ثبات منطقه‌ای قدردانی کرده بود.

روابط میان اسلام‌آباد و واشنگتن در ماه‌های اخیر بهبود یافته و ۲ کشور هفته گذشته توافقی تجاری امضا کرده و طرح‌هایی برای اکتشاف مشترک ذخایر نفتی در خاک پاکستان تدوین کردند.

در تحولی دیگر، در ماه مه و در اوج تنش‌های نظامی میان پاکستان و هند، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، نقش میانجی برای برقراری آتش‌بس پس از یک درگیری چهارروزه را ایفا کرد؛ هرچند دولت هند و پاکستان اعلام کرده‌اند که هیچ‌گونه میانجی‌گری آمریکا در کار نبوده است.

همچنین در اقدامی نادر، ترامپ در ماه ژوئن از ژنرال «عاصم منیر»، فرمانده ارتش پاکستان در کاخ سفید پذیرایی کرد و با او ناهار کاری برگزار کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اقتصاد ایران چگونه به رشد «شرخرها» کمک کرد؟

آزادی تحت نظارت رئیس‌جمهور سابق فرانسه اتفاق می‌افتد؟

باهنر: عوامل تشدیدکننده و تضعیف‌کننده وحدت ملی را شناسایی کرده‌ایم | با خودی‌ها و رقبا حرف‌ مشترک زیاد داریم

باید روشن شود سود کلان فیلترشکن‌ها در اختیار چه نهادهایی است

ویزای امارات صادر نشد؛ معطلی بازیکنان تیم ملی فوتبال در فرودگاه

بازداشت پدر کودک‌آزار پس از ضربات چاقو به فرزند ۱۱ ساله

سخنگوی دولت: تامین منابع پیرامون پرداخت مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی به هفت دهک انجام شد

ضرورت اختصاص ۲۰ درصد تولید خودروسازها به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی

مدیر حوزه‌های علمیه: اتباع مجاز باید بتوانند به درستی با جامعه ما پیوند بخورند

ماجرای گرانی بنزین در سال ۹۸؛ محمدباقر نوبخت توضیح می‌دهد

کنترل ارتش روسیه بر بیش از ۲۵ کیلومتر مربع از زاپوروژیا

حماس: آماده‌ایم تا بهانه‌ها را از اسرائیل بگیریم

پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ ۱۲روزه به کجا رسید؟

مسی: دیشب به جایی بازگشتم که از اعماق قلبم برایش دلتنگ بودم +تصاویر

پیشنهاد سردبیر
زندگی