سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ 05 August 2025
سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
کد خبر: ۹۸۹۶۲

ضرب و شتم زنی در گچساران به دلیل حجاب؟

ضرب و شتم زنی در گچساران به دلیل حجاب؟
 فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از بازداشت فردی که زنی را در این شهر مورد ضرب و شتم قرار داده بود، خبر داد.

 
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس؛ سرهنگ ارسلان خادمیان اظهار کرد: درپی انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم یک زن در یکی از میادین این شهرستان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت. آنها با هماهنگی قضایی به محل اعزام شدند و فرد ضارب را شناسایی و دستگیر کردند.
 
وی بیان کرد: متهم دستگیرشده به هویت معلوم دارای بیماری اعصاب و روان است و از تعادل روحی مناسبی برخوردار نیست و این موضوع هیچ ارتباطی با مسئله رعایت حجاب ندارد. ضارب دستگیرشده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
 
در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد، فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از شهروندان خواست هشدارهای انتظامی را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی