شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ 11 October 2025
يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۹۹۷۸۸

بازگشت طرح جنجالی برای «جاسوسی» از پیام‌های شخصی

بازگشت طرح جنجالی برای «جاسوسی» از پیام‌های شخصی
دانمارک از ۱۰ تیر ریاست دوره‌ای اتحادیه‌ی اروپا را بر عهده گرفته و در نخستین اقدامش، لایحه‌ی جنجالی اسکن محتوای هرزه‌نگاری کودکان را دوباره در دستور کار قرار داده است. طرح مذکور که از سوی منتقدان، «کنترل چت» (Chat Control) نامیده می‌شود، همه‌ی پیام‌رسان‌های فعال در اروپا را موظف می‌کند پیام‌های کاربران را حتی در صورت رمزگذاری، بررسی کنند. این پیشنهاد از سال ۲۰۲۲ تاکنون نتوانسته حمایت کافی کشورهای عضو را جلب کند.

 

دانمارک از حامیان اصلی این طرح به‌شمار می‌رود و در صورت یافتن راه‌حل، احتمال تصویبش در نشست ۲۲ مهر وجود دارد.

پاتریک برایر، یکی از نماینده‌های پیشین در آلمان، می‌گوید برخی کشورهایی که سال گذشته با لایحه مخالفت کرده بودند، اکنون موضعی نامشخص دارند، آن‌ هم در شرایطی که نسخه‌ی ۲۰۲۵ این لایحه، سخت‌گیرانه‌تر از قبل است.

جزئیات متن جدید هنوز منتشر نشده، اما بررسی نهایی قرار است ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) انجام شود. دولت دانمارک تأکید کرده که می‌خواهد توانایی استفاده از ابزارهای دیجیتال در مبارزه با جرایم سنگین را تقویت کند و همزمان با سوءاستفاده‌های احتمالی از فناوری‌های جدید مقابله کند.

مدرک تحصیلی نداری؟میخوای مهاجرت کنی؟|فرم رو پر کن و مشاوره رایگان بگیر

هدف اصلی این طرح، جلوگیری از انتشار محتوای هرزه‌نگاری از طریق اسکن همه‌ی ارتباطات به‌ویژه پیام‌های رمزگذاری‌شده عنوان شده است، اما کارشناسان هشدار داده‌اند چنین الزاماتی اساس رمزگذاری را تضعیف می‌کند؛ تکنولوژی‌ای که سرویس‌هایی مانند واتساپ، سیگنال و پروتون‌میل برای حفظ حریم خصوصی کاربران به کار می‌گیرند.

تحلیلگران معتقدند موفقیت متن پیشنهادی دانمارک به توانایی‌اش در جلب حمایت آلمان بستگی دارد؛ کشوری که هنوز موضع رسمی خود را اعلام نکرده است.

منبع:زومیت

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سازمان حمایت: ایران‌خودرو اجازه افزایش قیمت ندارد

یک باخت دیگر برای تیم قلعه‌نویی؛ ایران از روسیه شکست خورد

افغانستان: پاکستان به قلمرو کابل تجاوز کرده

حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل را زیر نظر داریم

وقوع ۷ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت

پوتین: نسل جدید تسلیحات مسکو در راه است؛ به زودی اعلام رسمی می‌شود

اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست

اکسیوس: ترامپ قصد دارد نشستی با رهبران جهان درباره‌ غزه برگزار کند

برخی برای عادی‌سازی بی‌حجابی در جامعه تلاش می‌کنند | رضاخان نتوانست، محمدرضا پهلوی نیز نتوانست و شما هم نخواهید توانست

تروئیکای اروپایی: آماده ازسرگیری مذاکرات با ایران هستیم

توضیح مهم رییس کمیسیون امنیت ملی درباره قانون تشدید مجازات جاسوسی

پیش‌فروش سکه به تنظیم بازار طلا و سکه کمک می‌کند؟

کیم: کره‌شمالی بهترین بهشت سوسیالیستی جهان خواهد شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی