سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
کد خبر: ۱۰۰۰۵۳

تعیین شعبه ۱۴ هزار فقره درخواست وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در مرداد‌ماه توسط بانک سپه

تعیین شعبه ۱۴ هزار فقره درخواست وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در مرداد‌ماه توسط بانک سپه
بانک سپه در راستای اجرای تکالیف ابلاغی بانک مرکزی، در مرداد ماه سالجاری، بیش از ۱۴ هزار فقره درخواست وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری را تعیین شعبه کرد.

بانک سپه در راستای اجرای تکالیف ابلاغی بانک مرکزی، در مرداد ماه سالجاری،  بیش از ۱۴ هزار فقره درخواست وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری را تعیین شعبه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه،  بانک سپه در راستای اجرای تکالیف مقرر در قانون بودجه سنواتی و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با هدف افزایش روحیه نشاط جوانان در تشکیل خانواده و فرزند‌آوری، در مرداد‌ماه سالجاری بیش از ۹ هزار درخواست وام قرض‌الحسنه ازدواج و ۵ هزار پرونده وام فرزندآوری، تعیین شعبه و برای بهره مندی از تسهیلات به شعب منتخب معرفی گردیدند.

مشمولین گرامی، می‌توانند به منظور بهره‌مندی از وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزند‌آوری با مراجعه به شعبه منتخب و تکمیل مدارک و انجام سایر مراحل قانونی، نسبت به دریافت وام خود اقدام نمایند.

شایان ذکر است، بانک سپه در ۴ ماهه نخست سالجاری بالغ بر  ۱۹.۷۸۳ فقره وام ازدواج با مبلغی بیش از ۶۷.۲۳۷ میلیارد ریال و ۱۰.۹۷۷   فقره وام قرض‌الحسنه فرزند آوری با مبلغی بیش از  ۱۰.۰۸۸ میلیارد ریال به مشمولین پرداخت کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

پیشنهاد سردبیر
زندگی