سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
شنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۱۰۲۲۹۳
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده خبر داد؛

پرداخت کمک‌هزینه به مادران از فرزند اول به بعد

پرداخت کمک‌هزینه به مادران از فرزند اول به بعد
زهرا بهروزآذر از تدوین بسته مادرانه برای حمایت از خانواده‌ها خبر داد و افزود: از سال ۱۴۰۵ کمک‌هزینه‌ای برای خرید ملزومات کودک به حساب مادران از فرزند اول به بعد واریز خواهد شد.

 معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در نشست تخصصی با بانوان مدیر مازندران در ساری، با اشاره به پیش‌نویس اصلاح قانون حق عائله‌مندی، از پیگیری جدی دولت برای تصویب آن در مجلس خبر داد.


زهرا بهروزآذر از تدوین بسته مادرانه برای حمایت از خانواده‌ها خبر داد و افزود: از سال ۱۴۰۵ کمک‌هزینه‌ای برای خرید ملزومات کودک به حساب مادران از فرزند اول به بعد واریز خواهد شد.


او با تأکید بر نقش کلیدی زنان در توسعه کشور گفت: برای رسیدن به قله‌های پیشرفت، ایران نیازمند دو بال توانمند زنان و مردان است و این مسیر بدون حضور فعال بانوان کامل نخواهد شد.


 وی با اشاره به حضور۷۹ بانوی نخبه در مدیریت استان مازندران، این اقدام را نماد شایسته‌سالاری و اعتماد دولت به توانمندی زنان دانست و افزود: زنان همواره در کنار مردان در انقلاب، دفاع مقدس، و عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی نقش‌آفرینی کرده‌اند.


 در این نشست، موضوعاتی، چون حق عائله‌مندی، انعطاف‌پذیری شغلی، کاهش ساعت کاری بانوان، آسیب‌های اجتماعی، چالش‌های جمعیتی و اشتغال زنان مورد بررسی قرار گرفت.


 معاون رئیس‌جمهور از انتخاب استان مازندران و شهر ساری به عنوان پایلوت اشتغال زنان، به‌ویژه زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: هدف ما افزایش سهم زنان در شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای خانگی است.


زهرا بهروزآذر با تأکید بر تفویض اختیارات به استانداران، از بانوان استان خواست با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، راه‌حل‌های بومی برای مسائل اجتماعی ارائه دهند و افزود: ما در تهران کنار شما هستیم تا موانع قانونی و اجرایی را برطرف کنیم. 

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

باید محتوای آموزه‌های دفاع مقدس را منطبق با نیازهای نسل جدید، به‌روزرسانی کنیم

عراقچی: در جهان امروز زورگویی نظامی جای قانون را گرفته

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

پیشنهاد سردبیر
زندگی