دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ 13 October 2025
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۰۴۰۹۴

مهاجرانی: رئیس‌جمهوری تاکید کرده برق و گاز صنایع قطع نشود

مهاجرانی: رئیس‌جمهوری تاکید کرده برق و گاز صنایع قطع نشود
سخنگوی دولت با اشاره به موضوع قطع برق و گاز در فصول سرد سال، تصریح کرد: رئیس‌جمهوری تاکید کرده اولویت ما بر این است که برق و گاز صنایع قطع نشود. درست است که در شرایط ناترازی قرار داریم اما اولویت دولت این است که بنگاه‌ها و کسب‌وکارهای ما پابرجا باشند.

 فاطمه مهاجرانی با اشاره به آخرین اقدامات و مصوبات دولت برای خدمت‌رسانی به مردم، با اشاره به جلسات هفتگی رئیس‌جمهوری با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای مرتبط در زمینه طرح‌های پیشران، اظهار کرد: باتوجه به اینکه برنامه هفتم پیشرفت برنامه دولت است، قرار شد طرح‌های پیشرانی معرفی شود تا دولت در راستای توسعه کلان اقتصادی و تقویت سرمایه‌گذاری خصوصی فعالیت کند. این طرح‌ها و برنامه‌های کلان پیشران هرچهارشنبه بعد از جلسه هیئت دولت در نشست رئیس‌جمهوری با رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای مرتبط بررسی می‌شود و هرجا هم لازم باشد رئیس‌جمهوری برای رفع موانع و تسریع روند این طرح‌ها دستور می‌دهد.

وی با اشاره به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، افزود: لازم بود در زمینه تخصیص و تامین ارز ثبت سفارش خسارت‌دیدگان اقداماتی انجام شود که در این راستا خسارت‌دیدگان دسته‌بندی شدند. دسته‌ای کسانی هستند که کالاهای آنان در گمرک اظهارنامه داشت که به بانک مرکزی ارائه داده شد و اسامی آنان با کسانی که وزارت صمت مشخصات را اعلام می‌کند تطابق داده می‌شود تا برای تخصیص ارز اقدام شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد: دسته‌ای دیگر کسانی هستند که کالاهای آنان اظهار نشده بود اما صورت‌جلسه شده که لازم است به سازمان بنادر و دریانوردی مراجعه کنند. در این زمینه مصوب شد پیگیری ایفای تعهدات ارزی ثبت سفارشات اعلامی این افراد تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ به حالت تعلیق درآمد تا امکان سفارش بعدی داشته باشند.

مهاجرانی با اشاره به فعال‌شدن طرح «طاها»، یادآور شد: این طرح ویژگی منحصربه‌فرد دارد تا به پژوهش‌های دانشگاهی در حوزه اقتصاد که کمتر به بهره‌برداری می‌رسد، توجه شود. در این مسیر مفهوم سرمایه‌گذاری در زنجیره تامین که کمک می‌کند طرف بزرگ تولید به زنجیره‌های کوچک متصل شود. در صنعت پوشاک که هم تعداد زیادی افراد - به‌ویژه زنان سرپرست خانوار - در چارچوب مشاغل خانگی به‌ آن مشغول هستند و هم از جنس صنایعی است که گستره‌اش به زندگی مردم بازمی‌گردد. باتوجه به اینکه شاهد کاهش در تقاضای بازار مصرف پوشاک بعد از جنگ ۱۲روزه بودیم، باهماهنگی وزارت کار و اقتصاد طرح طاها واحدهای کوچک و خانگی این صنعت را به بنگاه‌های بزرگ متصل می‌کند تا واسطه‌ها حذف شوند، اشتغال رونق یابد، تورم افزایش نیابد و کاهش هزینه‌های بانکی و توسعه بازارهای داخلی و خارجی را به همراه دارد.

وی ادامه داد: این طرح ملی است که اکنون در سه استان گلستان، زنجان و همدان کار به صورت آزمایشی آغاز شده است. افراد با ورود به سامانه اتصال، فرآیند اتصال به کسب‌وکارهای بزرگتر را طی کنند. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هم برای ارتقای کیفیت عملکرد این تولیدکنندگان خرد در حال فعالیت است و پس از بارگذاری اطلاعات در این سامانه، امکان بهره‌برداری از آموزش‌های این سازمان و نیز اتصال به نهادهای مالی و سکوهای تامین مواد اولیه را برای آنان فراهم می‌کند. بانک‌های تجارت، توسعه تعاون و رفاه کارگران نیز در این زمینه همکاری می‌کنند.

سخنگوی دولت با اشاره به موضوع قطع برق و گاز در فصول سرد سال، تصریح کرد: رئیس‌جمهوری تاکید کرده اولویت ما بر این است که برق و گاز صنایع قطع نشود. درست است که در شرایط ناترازی قرار داریم اما اولویت دولت این است که بنگاه‌ها و کسب‌وکارهای ما پابرجا باشند. حجم وسیعی از شاغلان در صنعت در بنگاه‌های کوچک و متوسط فعالیت می‌کنند و هراقدام دولت در راستای حفظ اشتغال پایدار و پایداری اشتغال است تا بیکار کمتری در جامعه وجود داشته باشد.

مهاجرانی با تاکید بر اقدام دولت در زمینه حفظ اشتغال پایدار در صنایع خرد، کوچک و متوسط است، یادآور شد: یکی از برنامه‌های جدی دولت که فراتر از یک وزارتخانه است، حفظ اشتغال پایدار در صنایع خرد، کوچک و متوسط حفظ کند که طرح طاها یکی از آن‌هاست.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هشدار درباره واکسن تقلبی گارداسیل ۹ ظرفیتی

ترامپ در کنست: امروز روزی طلایی برای خاورمیانه است | کابوس دردناک برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها به پایان رسیده

ترامپ: بایدن و اوباما از ایران حمایت می‌کردند؛ وقتی از ایران حمایت کنید، کار پیش نمی‌رود

نتانیاهو خطاب به ترامپ در کنست: از شما بابت خروج از توافق فاجعه‌بار برجام و بمباران تاسیسات هسته‌ای فردو ممنونم

رئیس کنست در حضور ترامپ: شما مانع یک هولوکاست هسته‌ای شدید که ایران می‌خواست با آن ما را هدف قرار دهد

با درخواست‌های غیرواقعی اعزام بالگرد برخورد قضائی می‌شود

ما هیچ زمان مسائل کشورمان را به کشورهای اروپایی و آمریکایی گره نمی‌زنیم | روسیه در جنگ ۱۲ روزه و پس از آن پایبندی و همراهی خود را به کشورمان نشان داد

شاخص بازار بورس؛ دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ 

تشکر تل‌آویو از پنتاگون بابت همکاری درباره ایران

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود

وعده وزیر نیرو برای عدم قطعی گاز و برق در زمستان؛ علی‎آبادی: وزارت نفت هم باید همکاری کند

جنجال بزرگ در اردوی تیم ملی فوتبال ترکیه؛ ماجرا چیست؟

فرمانده ارشد سپاه: واکنش شجاعانه نیروهای مسلح و هدایت‌های رهبری دشمن را به آتش‌بس واداشت

ریاست‌جمهوری مصر: عباس و نتانیاهو در نشست شرم‌الشیخ شرکت می‌کنند

پیشنهاد سردبیر

اعضای تشکیلات تازه جبرائیلی کیستند

حزب ضد دلارها!

رمزگشایی از بیانیه کانون وکلای تبریز در گفت‌وگو با احسان هوشمند

ایدئولوژی وارداتی از آناتولی با نقاب پانترک اللهی!

گفت‌وگو با مجید نیک نژاد قمصری

حمید آقای گل! بیداری؟!

زندگی