شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ 15 November 2025
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
کد خبر: ۱۰۵۹۷۱

تصاویر پایگاه پهپادی ارتش روی اینستاگرام!

تصاویر  پایگاه پهپادی ارتش روی اینستاگرام!
از روز گذشته ۱۶ آبان، تصاویر ویدئویی در شبکه‌های مجازی در حال انتشار است که ادعا شده است این تصاویر متعلق به یکی از پایگاه‌های پهپادی ارتش است!

در این ویدئو شخصی در حال فیلمبرداری از ورودی یک تونل در دل یک کوه است.

گفته شده این ویدئو در صفحه اینستاگرام این شخص منتشر شده و تصاویر دیگری نیز از فعالیت‌های اینچنینی خود منتشر کرده است.

در حالی که مدام نسبت به نفوذ دشمن تذکر داده می‌شود، سهل‌انگاری در حفاظت اطلاعات مراکز نظامی آن هم از نوع آنچه در این ویدئو دیده می‌شود چگونه از سویی مقامات و مسئولان قابل توضیح خواهد بود.

در یکی از تصاویر در صفحه «گاوصندوق ملکی» که تصویر یک در فلزی بزرگ است، نوشته: «آماده ارسال به اتاق جنگ ارتش»، که نشان می‌دهد شخص پیمانکار درباره رعایت مسائل حفاظت اطلاعات چندان توجیه نیست.

پس از جنگ ۱۲ روزه حساسیت‌ها درباره اخبار و تصاویر انتشاری از سوی مردم و رسانه‌ها درباره جنگ افزایش یافت و سرزنش‌ها از انتشار تصاویر خبرساز متوجه مردم و رسانه‌ها شد.

این در حالی است که لو رفتن اطلاعات نظامی و امنیتی عموما به دلیل عدم رعایت مسایل حفاظتی از سوی مسئولان و رسانه‌های وابسته رخ داده است. نمونه‌های آن درباره تصاویر سایت‌های هسته‌ای و سانتریفیوژ‌ها و حتی سایت‌ها و شهر‌های موشکی بوده است.

اینکه در ویدئوی اخیر چه کسی مقصر است، نهاد‌های مربوط به ارتش یا شخص پیمانکار این پروژه، باید مورد بررسی قرار گیرد. 

 

 
پایگاه پهپادی
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ نصب تابلوی جدید وزارت جنگ آمریکا توسط پیت هگست

اصابت یک فروند موشک روسی به سفارت باکو در کی‌یف

ادعای ابراهیم فیاض در مورد نامه‌های شهید مطهری به محمدرضا شاه پهلوی؛ علی مطهری واکنش نشان داد

با رویکرد فعلی وزارت خارجه، خطر انزوای استراتژیک ایران وجود دارد

اسامی جدیدی از محصولات غیرمجاز آرایشی اعلام شد

مهدی فضائلی: مقام معظم رهبری مذاکره با آمریکا را تنها در چارچوب مصالح عالی نظام مجاز می‌دانند | تصمیمات ایشان مبتنی بر تعالیم دینی و آموزه‌های قرآنی است

انگلیس: نفتکش یونانی با پرچم جزایر مارشال به سمت ایران تغییر مسیر داد

پنتاگون به تایوان قطعات هواپیماهای جنگنده می‌دهد

اعزام هیئت حقیقت‌یاب به الفاشر تصویب شد

در پرونده تحویل شده توسط لیبی پیشرفتی حاصل نشده

رئیس قوه قضائیه: پرونده بانک آینده برای مدیران آن بی‌هزینه نخواهد بود

چند درصد مشترکان خانگی برق استان تهران پرمصرفند؟

سقوط بیت‌کوین به پایین‌ترین سطح ۶ ماهه اخیر

پلیس: عوامل توهین به تصاویر شهدای دورود شناسایی و دستگیر شدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی