يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
کد خبر: ۱۰۶۰۰۴

آغاز چراغ خاموش جیره‌بندی آب در تهران!

آغاز چراغ خاموش جیره‌بندی آب در تهران!
جیره‌بندی آب بطور غیرعلنی آغاز شده است. از دو روز پیش در برخی از مناطق تهران قطعی آب در برخی ساعات شبانه روز گزارش شده است.

این در حالی است که سه روز پیش محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور گفته بود: مشکل آب داریم، اما در حد اینکه آب جیره‌بندی شود، من در دولت نشنیده‌ام.

اما دیروز جمعه ۱۶ آبان مسعود پزشکیان رییس جمهور احتمال قطعی آب تهران را تایید کرد.

او گفت «اگر تا آذرماه در تهران باران نبارد باید آب را جیره‌بندی کنیم؛ اگر باز هم باران نبارید باید تهران را خالی کنیم.»

تا آ‌ذر کمتر از نیمی از ماه باقی مانده و گزارش‌های میدانی از شروع قطعی آب مناطقی از تهران از چند روز گذشته خبر می‌دهند.

ساعات قطعی آب متفاوت گزارش شده است. ستارخان، مرزداران، صادقیه در غرب و نقاطی از شرق تهران مانند نارمک و تهران‌پارس، این قطعی‌ها گزارش شده است.

خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در گزارشی درباره قطعی آب نوشته: «ظاهرا علی‌رغم انکار چندباره مسئولان، فرآیند جیره‌بندی آب در تهران آغاز شده و شهروندان تهرانی در برخی مناطق پایتخت شب‌ها از داشتن آب محروم هستند.»

جیره‌بندی آب تهران آغاز شده است

این خبرگزاری نسبت به عواقب اختلال در امور روزمره خانواده‌ها و تبعات بهداشتی و روانی عدم اطلاع رسانی درباره قطعی آب به دولت هشدار داده است.

خبرگزاری ایسنا نیز به نقل از عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب کشور نوشته است: اگر مصرف ۱۰ درصد کاهش پیدا نکند، اختلال در تامین آبرسانی پایدار تهران حتمی است.

به گفته محسن اردکانی مدیر عامل شرکت آب و فاظلاب تهران، کشور وارد ششمین سال آبی همراه با خشکسالی شده است. بر اساس گزارش‌ها «از ابتدای سال آبی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تاکنون بارانی در کشور نباریده است؛ در حالی که در مدت مشابه سال گذشته ۲۰ میلی‌متر و در دوره بلندمدت ۳۰ میلی‌متر بارش ثبت شده بود.»

مدیر عامل شرکت آب و فاظلاب تهران گفته است: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، از نیمه دوم آذرماه بارش‌ها در استان تهران آغاز می‌شود و در صورت ادامه همکاری مردم و بهره‌برداری از ظرفیت‌های جدید سد طالقان، حتی اگر میزان بارش‌ها به اندازه سال گذشته باشد، که ۴۴ درصد کمتر از میانگین نرمال بود، مشکلی در تأمین آب نخواهیم داشت.

اردکانی به خبرگزاری تسنیم گفته است که «شهروندان تهرانی در هفت ماه گذشته حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی داشته‌اند»، اما با توجه به شرایط اقلیمی و ادامه خشکسالی، لازم است این «میزان صرفه‌جویی به حدود ۲۰ درصد» افزایش یابد.

مدیرعامل آب و فاضلاب تهران درباره قطعی آب برخی مناطق تهران گفته است که «از نظر فنی نمی‌توانیم آب یک منطقه را در تهران قطع کنیم، اما فشار آب را شب‌ها بیشتر از روزها کم می‌کنیم». او قول داده است که «مردم احساس کمبود نخواهند کرد».

آغاز قطعی‌های آب در تهران در حالی رخ می‌دهد که مردم به تازگی مشکل قطعی برق در تابستان را پشت سر گذاشته‌اند. دولت وعده داده است تلاش کند در زمستان قطعی گاز رخ ندهد.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی