۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۲۹
سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۱۱۱۴۲۰
جسد تهیه‌کننده سریال «تهران» در هتلی در آتن پیدا شد
مرگ در هتل گتسبی
هرچند برای قضاوت زود است، اما بعید به نظر نمی‌رسد که پای داستان فیلم «تهران» به زندگی شخصی تهیه کننده آن کشیده شده باشد. پلیس یونان روز گذشته (۱۵فوریه) جسد تهیه کننده اسراییلی سریال درام و جاسوسی «تهران» را در هتلی در یونان پیدا کرده است. «تهران» نام یک سریال اسراییلی ضد ایرانی است. فصل اول این سریال، بی شباهت به فرم حمله اسراییل در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران نیست.

 

رویترز گزارش داده؛ پلیس اعلام کرده است که پرونده مرگ دانا ادن بر اساس شواهد و شهادت‌ها به عنوان یک خودکشی در دست بررسی است و مقامات تحقیقاتی یونان دارو‌هایی را در محل پیدا کرده‌اند، اما همزمان کالبدشکافی اعلام کرده است که کبودی‌هایی نیز بر گردن قربانی مشاهده شده است.

دانا ادن ۵۲ سال داشت. جسد او پس از آن پیدا شد که یکی از بستگانش چندین بار تلاش کرده بود با او تماس بگیرد و موفق نشده بود.

شرکت بین‌المللی تولید تلویزیونی «دانا ادن و و شولا اشپیگل» (Donna and Shula Productions) در بیانیه‌ای اعلام کرده است که: «می‌خواهیم روشن کنیم که شایعات درباره مرگ جنایی یا مرتبط با ملی‌گرایی صحیح نیست و بی‌اساس است.» این شرکت از رسانه‌ها و عموم مردم خواسته است که از انتشار ادعا‌های تأییدنشده خودداری کنند.

«تهران» یک سریال جاسوسی و درام ساخت اسراییل است که توسط موشه زوندر برای کان ۱۱، اپل تی وی پلاس و نتفلیکس تهیه شده است. این سریال به کارگردانی دانیل سیرکین ساخته شده است.

ترور

اولین قسمت سریال در ۲۲ ژوئن سال ۲۰۲۰ در سرزمین اشغالی اسراییل به نمایش درآمد و اپل تی‌وی پخش جهانی آن را به عهده گرفت.

این سریال افزون بر شبیه‌سازی شهر تهران از حضور بازیگران اسراییلی و آمریکایی و تعدادی بازیگر آماتور ایرانی بهره می‌برد.

این سریال در چهل و نهمین دوره جوایز بین‌المللی اِمی (اسکار سریال‌ها) برنده جایزه بهترین سریال درام شده بود، هرچند انتقادات زیادی نیز متوجه آن شد.

بر اساس داستان این سریال «تامار ربینیان»، زن جوان یهودی ایرانی‌الاصل که در سرزمین اشغالی اسراییل بزرگ شده، به عنوان مامور موساد و هکر کامپیوتر، مخفیانه به تهران اعزام می‌شود تا پدافند هوایی ایران را مختل و مقدمات حمله هوایی ارتش اسراییل به یک سایت هسته‌ای را فراهم کند.

او با هویت جعلی «ژیلا قربانی‌فر»، کارمند مسلمان شرکت برق، وارد مرکز برق تهران می‌شود و تلاش می‌کند سیستم راداری ایران را از کار بیندازد. اما مأموریتش زمانی شکست می‌خورد که رییس شرکت که او را با ژیلا اشتباه گرفته و قصد نزدیک شدن به او را دارد که در درگیری کشته می‌شود. تامار از محل فرار می‌کند و مخفی می‌شود.

او که در کودکی از ایران مهاجرت کرده، حالا در این کشور ریشه‌های خانوادگی خود را دوباره کشف می‌کند، با خاله‌اش دیدار می‌کند و به جمع فعالان سیاسی ایرانی می‌پیوندد. در همین حال، «فراز کمالی» ـ مسوول تحقیقات سپاه ـ مأموریت دارد تا او را ردیابی و دستگیر کند.

فصل دوم درباره مأموریت جدیدی برای ترور فرمانده جدید سپاه به نام «قاسم محمدی» است که برای نزدیک‌شدن به او، تامار با «پیمان» پسر قاسم محمدی ارتباط برقرار می‌کند. در نهایت، او با تلفن بمب‌گذاری‌شده موفق به ترور فرمانده جدید سپاه می‌شود. فصل سوم نیز به تلاش برای نابودی برنامه هسته‌ای ایران اختصاص داشته است.

دانا ادن در جال تهیه فصل چهارم این سریال در یونان بود که جسد او در اتاق هتل مجل اقامتش پیدا شد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی