تهدیدها را می توان به فرصت تبدیل کرد
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه گانی، مدیرعامل این بانک در سی و ششمین همایش بانکداری اسلامی با بیان این مطلب گفت: در شبکه بانکی و فعالیت های این حوزه، ریسک های نوظهوری به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات به وجود آمده است، اما از همین ابزار نیز می توان برای بهبود شرایط و کیفیت خدمات به مشتریان استفاده کرد و تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
مدیرعامل بانک رفاه افزود: ابزارهای تامین مالی بیشتر سنتی است و در سال های اخیر ابزارهای جدید نظیر فاکتورینگ، اوراق گام و ... مورد بهره برداری قرار گرفته است، اما کافی نیست و باید از ظرفیت های بیشتر این حوزه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط اقتصاد مقاومتی، تکنولوژی ابزار قدرت و فرصت است و اگر نتوانیم از آنها بهره برداری کنیم، آسیب خواهیم دید.
دکترللـه گانی با اشاره به ابزارهای تامین مالی نوین تاکید کرد: ظرفیت های فراوانی در این حوزه نظیر ارزش بازار روزانه رمز ارزها و توکنایز کردن سرمایه ها وجود دارد که تا حالا نتوانسته ایم از این ظرفیت ها استفاده مناسبی داشته باشیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار داشت: در شرایط کنونی بهترین موضوع، تامین مالی ارزی خارجی است. شرکت ها و واحدهای تولیدی زیادی هستند که نیاز به ارز دارند و با توجه به محدودیت های ارزی که با تحریم ها به وجود آمده است، می توان از فرصت و ظرفیت های بین المللی برای تامین ارز خارجی استفاده کرد.
وی افزود: بخشی از مشکلات ناشی از حرکت کردن در فضای محدود و بسته ای است که به وجود آورده ایم و از ظرفیت های بین المللی غافل شده ایم.
دکتر للـه گانی تصریح کرد: با استفاده از ابزارهای مالی نوین مانند توکنایز کردن دارایی ها و شرکت هایی که فعالیت های بین المللی دارند و تعامل با هم وطنانی که خارج از کشور زندگی می کنند و تمایل دارند که در داخل کشور فعالیت کنند، می توانیم بخش زیادی از مشکلات را برطرف کنیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان تصریح کرد: استفاده از ابزارهای تامین مالی نوین داخلی و خارجی، افزایش سطح دانش فنی تکنولوژی و فناوری های اطلاعاتی و آموزش لازم به کارکنان شبکه بانک و مشتریان می تواند بسیار راهگشا باشد.
همچنین، دکتر للـه گانی در این همایش، با ارائه مقاله ای با عنوان "بررسی پیامدها و الزامات اجرایی کارت رفاهی متصل به اوراق گام، رویکرد مبتنی بر چرخ آینده"به بررسی ابزارهای تامین مالی نوین پرداخت.
در این مقاله، ضرورت و اهمیت راهبردی این طرح، کارکرد طرح از منظر اقتصادی، تامین مالی زنجیره ای و سیاستگذاری عمومی، مهمترین پیامدهای مثبت آن در بخش های مختلف اقتصادی و بانکی و ساز و کار اجرایی این طرح، تبیین و تشریح شد.
در بخش دیگر این مقاله، عملکرد بانک رفاه در اجرای این طرح و پیشنهادهایی برای مدیریت پیامدها و صیانت از موفقیت های آن، مطرح شد.
دو کلمه حرف حساب
گفتوگوی فراز با علی اوسط هاشمی، استاندار پیشین سیستان و بلوچستان
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
- تازهها
- پربازدیدها
دو کلمه حرف حساب
در گفتوگو با عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شد
در گفتوگوی فراز با یک پژوهشگر حقوق بینالملل مطرح شد
گفتگوی فراز با مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: