شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
سه‌شنبه ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۵
کد خبر: ۴۳۸۲۵

کاخ سفید: رهبر ایران تصمیم گیرنده است

سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری به صحبت های سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب ایران درباره عدم تمایل به دیدار با رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش فراز، خبرگزاری رویترز گزارش داد که جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در واکنش به اظهارات سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب مردم مبنی بر این که برنامه ای برای دیدار با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ندارد، بیان کرد: ما در حال حاضر هیچ روابط دیپلماتیکی با ایران و یا هیچ برنامه ای برای دیدار در سطح رهبران نداریم. دیدگاه ما در این موضوع این است که رهبر ایران تصمیم گیرنده است. 

رویترز افزود، ساکی گفت مذاکره کنندگان در وین دور ششم مذاکرات احیای توافق هسته ای را به پایان رسانده اند. 
همچنین یاهو نیوز در این باره به نقل از سخنگوی کاخ سفید بیان داشت: تصمیم گیرنده ای در این زمینه وجود دارد و این موضوع تغییری نکرده ‌است و او رهبر ایران است. بنابراین، ما تلاش خواهیم کرد این مذاکرت دیپلماتیک را پیش ببریم، چون به نفع آمریکا و به نفع امنیت ملی مان است. 
اظهارات ساکی به دنبال این مطرح می شود که ابراهیم رئیسی در نشست خبری روز گذشته اش در پاسخ به سوال  رسانه راپلی روسیه که پرسید آیا در شرایط رفع تحریم ها حاضر به دیدار با رئیس جمهور آمریکا هستید گفت: خیر.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

واکنش فدراسیون فوتبال به صحبت‌های تمسخرآمیز مجری تلویزیون

فرمانده کل ارتش: همیشه باید برای جنگیدن آماده باشیم | اگر می‌خواهیم جنگی نباشد، باید آماده‌تر و قوی‌تر باشیم

دفتر رسانه‌ای غزه: حملات به برج‌ها در چارچوب طرح سیستماتیک کوچاندن فلسطینی‌ها انجام می‌شود

درخواست سندرز بر پایان دادن کمک‌های نظامی واشنگتن به نتانیاهو

فرمانده کل سپاه: وحدت، کلید پیروزی و رهایی ملت‌ها از سلطه استکبار و صهیونیسم خبیث است

جریمه میلیونی سپاهان در آغاز لیگ برتر

سقف وام خرید خودرو خانواده شهدا و جانبازان افزایش یافت

ویدیو؛ مجری تلویزیون: به خاطر کنسرت شجریان که نمی‌شود میدان آزادی را تعطیل کرد!

این بیماری ۱۰ سال زودتر از سایر کشورها به سراغ ایرانی‌ها می‌آید

پیشنهاد سردبیر
زندگی