وقوع آتش سوزی گسترده انبار کالا در محدوده بازار تهران
به گزارش فراز به نقل از فارس، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره حریق گسترده انبار کالا در حوالی بازار اظهار داشت: ساعت 12:13 دقیقه ظهر امروز وقوع یک حادثه حریق در خیابان مصطفی خمینی(ره)، چهارراه سیروس از طریق سامانه 125 به نیروهای آتشنشانی اطلاع داده شد.
وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع نیروهای آتشنشانی، پنج ایستگاه به همراه تجهیزات نفسی و نردبان هیدرولیکی به محل حادثه اعزام شدند تا اقدامات لازم انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه دود غلیظی این محل را فراگرفته و سبب گزارشات زیادی از سوی شهروندان شده است، گفت: پس از حضور نیروهای آتشنشانی در محل حادثه مشخص شد یک انبار مسقف به وسعت بیش از 600 متر که انواع کالاهایی مانند فرش و پارچه در آن نگهداری میشده شعله ور شده است.
ملکی خاطرنشان کرد: عملیات اطفای این حریق گسترده همچنان ادامه دارد و عملیات از چند نقطه در حال انجام است و فعلا از تعداد مصدومان احتمالی خبری در دست نداریم.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد