يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۴۵۸۶

وزیر ارتباطات درباره حملات باج‌افزاری هشدار داد

وزیر ارتباطات درباره حملات باج‌افزاری هشدار داد
وزیر ارتباطات گفت: تحرکات جدیدی توسط مهاجمان سایبری برای طراحی حملات سایبری با استفاده از این نقص، رصد و گزارش شده است.

به گزارش فراز، «محمدجواد آذری جهرمی» در کانال تلگرامی خود از تحرکات جدید مهاجمان سایبری خبر داد که شباهت زیادی به حملات باج‌افزاری اردیبهشت ۹۷ دارد.

وی گفت: مجددا هشدار اردیبهشت ۹۷ در مورد حملات باج‌افزاری با سو استفاده از درگاه مدیریتی iLo سرورهای HP را یادآوری می‌کنیم.

جهرمی افزود: تحرکات جدیدی توسط مهاجمان سایبری برای طراحی حملات سایبری با استفاده از این نقص، رصد و گزارش شده است.

وزیر ارتباطات در ادامه به اطلاعیه مرکز ماهر در سال ۹۷ اشاره کرد.

مرکز ماهر (مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) در اطلاعیه‌ خود در سال ۹۷ منتشر شد درباره این حمله گفت: رصد فضای مجازی نشان دهنده حملاتی مبتنی بر آسیب‌پذیری‌های موجود در سرویس iLo سرورهای HP بوده است. سرویس iLo یک درگاه مستقل فیزیکی است که جهت مدیریت و نظارت سروهای شرکت HP از سوی مدیران شبکه استفاده می‌شود.

همچنین این سرویس حتی در صورت خاموش بودن سرورها به مهاجم قابلیت راه‌اندازی مجدد و دسترسی غیر مجاز را می‌دهد. این حملات بر روی نسخه‌های مختلف مانند iLO ۲ و iLO ۳ و iLO ۴ مشاهده شده است.

توصیه‌ مرکز ماهر درباره چنین تحرکاتی این بود که دسترسی درگاه‌های iLo از طریق شبکه‌ اینترنت بر روی سرورهای HP مسدود شود.

توصیه اکید می‌شود در صورت نیاز و استفاده از iLO، با استفاده از راهکارهای امن نظیر ارتباط VPN اتصال مدیران شبکه به این‌گونه سرویس‌دهنده‌ها برقرار شود.

در صورت مشاهده هرگونه موردی نظیر پیام باج‌خواهی در iLo Security Login Banner، تغییر در Boot Order، بهم ریختگی یا پاک شدن بی دلیل پیکربندی و اطلاعات یا هر مورد مرتبط و مشکوک دیگر با مرکز ماهر تماس بگیرید.

به گزارش ایرنا iLO چیپست سخت‌افزاری است که یک پورت خارجی Rj-۴۵ دارد و در کنار سایر پورت‌های شبکه روی سرور قرار می‌گیرد. این پورت می‌تواند از طریق شبکه، اتصال از راه دور به سرور را برای ادمین ایجاد کند تا امکان مانیتور کردن سخت‌افزارهای سرور را فراهم کند.  

 
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

دروزاه‌بان سوئدی وارد تبریز شد

آیا مردم هنوز شمش و سکه طلای کوچک می‌خرند؟

یادداشت عراقچی در روزنامه گاردین: برای خروج از این بازی باخت-باخت کنونی، سه کشور اروپایی باید مسیر مخرب خود را عوض کنند | ایران آماده است تا توافقی واقعی و پایدار را شکل دهد که نظارت دقیق و محدودیت‌هایی در غنی‌سازی را در ازای لغو تحریم‌ها به همراه داشته باشد

کشورهای صدرنشین در پذیرش رمزارزها کدامند؟

ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود

بابک زنجانی مصداق سرمایه‌داری تصنعی است

تغییر ساعت کاری بانک‌ها از این تاریخ قطعی شد

این یهودی دموکرات ممکن است رئیس‌جمهور آمریکا شود

منتظر تغییر قیمت طلا تا این عدد باشید

اصلاح طرح تشدید مجازات همکاری با کشورهای متخاصم در مجلس

منابع عبری: امارات با ارسال پیام شدیداللحنی به اسرائیل، تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرده

قالیباف: موضوع کاهش سهمیه پزشکی و دندانپزشکی حل شده

مدیرعامل آبفا استان تهران: با تمهیدات انجام شده از خالی شدن سد ماملو جلوگیری شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی