پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۴۵۸۰۹

باید زنجیره تهیه و توزیع واکسن را در یک حلقه ۸۰ روزه تکمیل کنیم

باید زنجیره تهیه و توزیع واکسن را در یک حلقه ۸۰ روزه تکمیل کنیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کنیم و بسیج شویم تا زنجیره تولید یا تهیه و توزیع واکسن را در یک حلقه ۷۵ - ۸۰ روزه تکمیل کرده و در اولویت قرار دهیم. حتی در زمینه اعتبارات، هر نوع ارزی را باید تأمین کنیم.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز(شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: کرونا و موج پنجم یکی از بحران‌های جدی کشور ماست هر روز جمعی از خانواده‌ها عزادار می‌شوند. مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود اولویت‌های دوازده‌گانه را ابلاغ کردند و تأکید داشتند که موضوع کرونا اولویت کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست تخصصی و مشترک کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس گفت: ما جمع بندی این جلسه را به رئیس جمهور ارائه کردیم تا نظرات کارشناسی مجلس در این زمینه مشخص باشد. امیدوارم ستاد مرکزی ملی کرونا تصمیمات خوبی را اتخاذ کنند. اگر لازم است محدودیت‌هایی اجرا شود، حتما کارشناسی شده تصمیم بگیرند و قاطعانه همه محدودیت‌ها را اجرا کنیم.

قالیباف با استناد به بررسی‌ها گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که «محله محوری» مثل طرح شهید سلیمانی که قبلا اجرا شد، بسیار کارساز است. خدمات غیرضروری بیمارستانی می‌تواند در محلات اعمال شود، ظرفیت‌های زیادی در این روش مخصوصا در مناطق دوردست وجود دارد.

رییس مجلس به ضرورت واکسن و واکسینه کردن هر چه سریع‌تر مردم اشاره کرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم و بسیج شویم تا زنجیره تولید یا تهیه و توزیع واکسن را در یک حلقه ۷۵ - ۸۰ روزه را تکمیل کرده و در اولویت قرار دهیم. حتی در زمینه اعتبارات، هر نوع ارزی را باید تأمین کنیم. اگر دولت نیازمند اصلاحیه‌ای در سند ۱۴۰۰ است، می‌توانیم یه صورت دو فوریتی آن را انجام دهیم.

قالیباف به ضرورت تأمین دارو و رسیدگی به کادر درمان تأکید کرد و گفت: فشار روی کادر درمان بسیار زیاد است. اعزام‌ نیروهای کمکی، توجه به نیازهای معیشتی و تداوم این توجه جزء اولویت‌های کشور است. به نظر می‌رسد به سیستم دارو باید توجه کنیم. کمبود دارو در مکان‌هایی دیده می‌شود، که دارو وجود دارد.

وی درمورد کابینه دولت گفت: سعی ما این بود که روز چهارشنبه نامه رئیس جمهور در مورد کابینه را اعلام وصول کنیم. در ساعت ۱۳:۳۵ دقیقه روز چهارشنبه نامه به دست ما رسید. ما بر اساس قانون آئین نامه داخلی مجلس موظف به تشکیل جلسه علنی برای اعلام وصول هستیم. ما بر اساس بیانات رهبری این موضوع را اولویت قرار دادیم.

قالیباف در ادامه جلسه نامه رئیس جمهور دولت سیزدهم مبنی بر لیست وزراء پیشنهادی را قرائت کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی