يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸
کد خبر: ۴۵۹۳۳

رقیب آمازون به دنبال استخدام مدیر محصول رمز ارز

رقیب آمازون به دنبال استخدام مدیر محصول رمز ارز
والمارت، بزرگترین خرده فروش آمریکا طبق آگهی شغلی که چند ساعت پیش در لینکدین منتشر شده است به دنبال استخدام مدیر محصول رمز ارز است. در این آگهی آمده است که این شرکت به دنبال یک مدیر آینده‌نگر برای موقعیت شغلی مدیر محصول ارز دیجیتال و رمز ارز است.

والمارت، بزرگترین خرده فروش آمریکا طبق آگهی شغلی که چند ساعت پیش در لینکدین منتشر شده است به دنبال استخدام مدیر محصول رمز ارز است. انتشار این خبر باعث شده است قیمت بیت کوین تا ۴۷،۵۰۰ دلار صعود کند. این شخص استراتژی ارز دیجیتال را برای این فروشگاه بزرگ ایجاد خواهد کرد، راه حل‌هایی برای شناسایی این فناوری ارائه می‌دهد و به بررسی نیازهای مشتریان خواهد پرداخت. 

 

در این آگهی آمده است: شما مسئول توسعه استراتژی ارز دیجیتال و نقشه راه محصول خواهید بود. به عنوان یک متخصص در ارزهای دیجیتال، رمز ارزها و فناوری بلاکچین، شما چشم‌انداز محصول و قابلیت‌های نقشه راه را ترسیم خواهید نمود. هم‌چنین در این آگهی آمده است که این شخص موظف است تا سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مرتبط با رمز ارز را شناسایی کند، اما اشاره‌ای به اینکه فرد یاد شده چه محصولاتی را عرضه خواهد کرد، نشده است.

 

این آگهی شغلی چند هفته پس از انتشار شایعاتی مبنی براین منتشر می‌شود که آمازون، رقیب والمارت قصد ورود به بازار رمز ارزها را دارد. آمازون نیز چندی پیش آگهی خود را برای موقعیت شغلی مدیر محصول ارز دیجیتال و بلاکچین منتشر نموده بود. با این حال آمازون گزارش‌های مرتبط با پذیرش بیت کوین به عنوان یک روش پرداخت را تکذیب کرده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

کیهان: برنامه هسته‌ای کشور حتما باید به جای صراحت در فضای ابهام باقی بماند؛ هرگز نباید خیال غرب از ما راحت باشد

انتقاد روزنامه اصولگرا از برخی اظهارنظرها و مصاحبه‌های پزشکیان و عراقچی

پرونده کارگردان متجاوز به ۴ دختر نوجوان، وارد مرحله جدید شد

ما هیچ زیانی در مذاکرات اخیر نکردیم؛ این آمریکا بود که اعتبارش زیر سوال رفت

نشست هیات بلندپایه طالبان با ایران در مرز دوغارون

رایزنی وزیر خارجه عراق و کاردار سفارت آمریکا درباره مذاکرات تهران و واشنگتن

تنش میان هند و آمریکا به خمیردندان و کودکان هم رسید

بهزاد نبوی: رادیکال‌ها برای اینکه قافله عقب نیفتند، به چهره دولت چنگ می‌کشند

خیلی داریم برای اتباع غیرمجاز هزینه اقتصادی و امنیتی می‌دهیم

عراقچی: هر زمان آمریکا برای یک مذاکره بر اساس احترام متقابل آمادگی داشته باشد، مذاکرات را آغاز خواهیم کرد

«شمخانی» قصه‌ای درباره ترور خود برای ملت تعریف کرد که هیچ نسبتی با واقعیت ندارد

روزنامه جمهوری اسلامی:راه مقابله با مکانیسم ماشه، رفتار هیجانی نیست

آمریکا در برابر شانگهای: یک بزرگ‌تر از یازده!

پیشنهاد سردبیر
زندگی