يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
چهارشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۶۳۰۱

طالبان مانعی برای صادرات به افغانستان نیست/ صادرات ۱۰۰ مگاوات برق به دو همسایه شرقی

طالبان مانعی برای صادرات به افغانستان نیست/ صادرات ۱۰۰ مگاوات برق به دو همسایه شرقی
سخنگوی صنعت برق گفت: ما این امکان را داریم که تا بیش از 400 مگاوات تامین برق کشور پاکستان را افزایش دهیم.

 پاکستان تصمیم گرفته است واردات برق از ایران را برای تامین نیازهای بندر گوادر به 70 مگاوات افزایش دهد. برنامه قبلی این کشور برای واردات 100 مگاوات برق بیشتر به دلیل تحریم‌های امریکا با مشکل مواجه شده بود.

این گزارش حاکی است این کشور در حال توسعه بندر گوادر با همکاری چین است.

همچنین در حال راه‌اندازی نیروگاه 300 مگاواتی با سوخت زغال‌سنگ است که با احتمال تاخیر در راه‌اندازی این نیروگاه تصمیم گرفته که برای تامین نیازهای فوری بندر گوادر از ایران برق بیشتری خریداری کند.

مصطفی رجبی‌مشهدی درباره این تصمیم اسلام‌آباد و اینکه آیا ایران امکان صادرات بیشتر به این کشور را دارد یا خیر، به خبرنگار اقتصادی ایلنا، گفت: کشور ما علاقمند به توسعه روابط و همچنین صادرات بیشتر برق به پاکستان است. 

وی افزود: خوشبختانه خط انتقال تا مرز پاکستان برای تامین برق بندر گوادر هم احداث شده اما شبکه برق در این کشور هنوز مهیا نیست، در صورتی که امکان احداث شبکه پاکستان فراهم شود و یا اینکه خودشان نسبت به احداث شبکه اقدام کنند، قطعا جمهوری اسلامی ایران و وزارت نیرو آمادگی توسعه تبادلات برقی را دارد.

سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: ما این امکان را داریم که تا بیش از 400 مگاوات تامین برق این کشور را افزایش دهیم.

وی درباره پرداخت پول برق دریافتی از سوی پاکستان نیز اظهار کرد: مطابق شرایطی که فراهم بوده مبادلات مالی بین دو کشور انجام شده و پاکستان تاکنون پول برق دریافتی خود را طبق روال پرداخت کرده و مشکل جدی در این زمینه نداشته‌ایم.

رجبی مشهدی در ادامه درباره صادرات برق به افغانستان نیز بیان داشت: ما به کشور افغانستان هم صادرت برق داریم ولی در شرایط خاص کنونی که ما با محدودوت تامین برق کشور خودمان مواجهیم میزان صادرات به این کشور به حداقل خود کاهش پیدا کرده است. 

وی مجموع برق صادراتی به افغانستان و پاکستان را زیر 100 مگاوات اعلام کرد.

سخنگوی صنعت برق حضور طالبان را مانعی برای صادرات برق به کشور افغانستان ندانست.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

فدراسیون فوتبال ژاپن از AFC خارج می‌شود؟

پزشکیان: با بگیر و ببند و اخراج کردن افراد، جامعه اصلاح نمی‌شود

جاده کندوان امشب مسدود می‌شود

محدودیت‌های مربوط به معامله تسلیحاتی با ایران دیگر نیاز به مجوز شورای امنیت ندارند

بورس اسرائیل سقوط کرد

نتانیاهو نام جدیدی برای جنگ غزه انتخاب کرد

کلاهبرداری در بازار داغ لاغری با قرص و دمنوش | بدن هوشمند انسان فقط به تلاش و صداقت پاسخ می‌دهد

ادعای حمید رسایی: بنزین ۵۵۰۰ تومان خواهد شد

ادعای نماینده مجلس درباره دستکاری مصوبه مجلس در زمینه CFT؛ سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: نه‌ تنها هیچ بند و حق‌الشرطی را از مصوبه مجلس حذف نکردیم، بلکه یک شرط نیز اضافه شده

تل‌آویو چرا نگران نقش ترکیه در نوار غزه است؟

حماس بیانیه وزارت خارجه آمریکا را رد کرد

مسی در ۳۸سالگی کفش طلای MLS را برد

سوریه مدعی شناسایی و انهدام یک گروهک داعشی شد

جولان بازارگردانان مشاغل کاذب و نتایج رؤیاپردازی‌های اقتصادی؛ وعده سکه می‌دهند و سکه یک پولت می‌کنند!

پیشنهاد سردبیر
زندگی