پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴ 23 October 2025
پنجشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
کد خبر: ۴۶۸۷۹

سپاه با ۷ موشک به مقر تروریست‌ها را در کردستان عراق مورد هدف قرار داد

سپاه با ۷ موشک به مقر تروریست‌ها را در کردستان عراق مورد هدف قرار داد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، روز گذشته ( شنبه ۱۷ شهریور ماه) در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریست‌های وابسته را با ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد، مورد هدف قرار داد.

 در پی حمله موشکی روز گذشته سپاه پاسداران به محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های تروریستی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در پی شرارتهای ماه‌های اخیر گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی از اقلیم کردستان علیه مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران، که با اعزام تیم‌های متعدد تروریستی، ایجاد ناامنی و ارتکاب اعمال خرابکارانه و سلب امنیت و آرامش مردم غیور استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را دنبال می‌کردند و با هوشمندی و آمادگی رزمندگان نیروی زمینی سپاه از جمله در عملیات‌های هفته‌های گذشته در مناطق مرزی مریوان و کامیاران ضربات مهلکی را دریافت کرده بودند، تنبیه و برخورد با متجاوزین در دستورکار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

متعاقباً بی‌اعتنایی سران این گروهک‌ها به هشدارهای جدی مسئولین اقلیم کردستان عراق، مبنی بر عزم جمهوری اسلامی برای برچیدن پایگاه ‌ای آنان و ضرورت پایان بخشیدن به شرارت‌ها و اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی ضد ایران اسلامی، یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، روز گذشته ( شنبه ۱۷ شهریور ماه) در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریست‌های وابسته را با ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد، مورد هدف قرار داد.

بر اساس گزارشات موثق و مستند دریافتی در این عملیات، این مرکز توطئه علیه امنیت ملی ایران منهدم و دهها تن از سران و عناصر مهم عملیاتی گروهک به هلاکت رسیده و زخمی شدند.

این عملیات قاطع و ویرانگر نشان داد، فرزندان ملت ایران در "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" و سایر نیروهای مسلح و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، مصمم به صیانت از مرزها و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از آرمان‌ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی بوده و اجازه نخواهند داد تروریست‌های اجیر شده سازمان‌های جاسوسی دشمنان بیگانه، امنیت مثال زدنی کشور را به مخاطره اندازند.

در پایان با قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج) و انتظار از اقلیم کردستان برای مراقبت و کنترل جدی‌تر مرزهای مشترک، به گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب و حامیان آنان هشدار می‌دهیم: پاسداران انقلاب و بسیجیان دلاور و بومی مستقر در مرزهای میهن اسلامی با اشراف اطلاعاتی و آمادگی‌های همه‌جانبه، به فضل الهی و با همکاری مردم عزیز منطقه، تکرار شرارت و شیطنت از سوی آنها را با پاسخ‌های سخت‌تر و کوبنده‌تر مواجه خواهند ساخت.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نابغه دنیای فناوری و جورجیا ملونی با یکدیگرند؟ | شایعه از کجا شروع شد؟

این زن چگونه از شوهر در حال مرگش یک کپی ساخت؟

۳۳ مورد از عجیب‌ترین و مطرح‌ترین تئوری‌های توطئه در جهان

هواپیما سالم فرود آمد؛ ولی همه ۳۰۱ مسافرش کشته شدند! +تصاویر

یوسف پزشکیان: الان زمان لالایی گفتن نیست؛ زمان بیدار شدن است

اگر زنی در ۲۴ ساعت اول بعد از تجاوز، توسط پزشکی قانونی معاینه نشود، تکلیفش چیست؟

اقتصاد دولتی چطور لیبرالیسم را تسلیم می‌کند؟

این تراپیست‌های مجازی علمی هستند یا نه؟

رونمایی از نخستین خودروی پلاگین هیبرید کشور/ آریا پلاگین هیبرید معرفی شد

نگرانی کاخ سفید از خروج نتانیاهو از توافق آتش‌بس غزه | استراتژی فعلی این است که نمایندگان ترامپ مانع این کار شوند

دفاع امارات از سازش و عادی‌سازی روابطش با تل‌آویو

عراقچی: سیاست همسایگی اولویت سیاست خارجی ماست

سخنگوی گردانهای قدس: مراقب میزان پایبندی اسرائیل به آتش‌بس هستیم

بلعیدن ۶۰ بسته تریاک توسط ۲ مسافر در قطار زاهدان-تهران

پیشنهاد سردبیر
زندگی