شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ 06 December 2025
سه‌شنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۴۷۵۱۹

هشدار، وقوع توفان بی‌سابقه در سواحل جنوبی کشور

هشدار، وقوع توفان بی‌سابقه در سواحل جنوبی کشور
مدیرکل حفاظت و ایمنی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با هشدار نسبت به وقوع توفان در سواحل جنوبی کشور، گفت: توفان سنگینی که تاکنون سابقه نداشته تمام سواحل مکران از چابهار تا تنگه هرمز را طی ۴ روز دربر می‌گیرد.

«نادر پسنده» روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: از روز جمعه ( ۹مهرماه) توفان بسیار شدید تمام سواحل مکران از چابهار تا تنگه هرمز را دربرمی‌گیرد که از نظر قدرت کم‌نظیر است و پیش‌بینی می‌شود امواجی با ارتفاع بیش از ۶ متر ایجاد کند.

مدیرکل حفاظت و ایمنی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با هشدار نسبت به آمادگی بنادر در مقابل این توفان گفت:‌ در حوزه تجهیزات دریایی،‌ صیادی و بندری، بار موجود در بنادر و ساخت و سازها حتما به این هشدار جدی توجه شود. 

به گفته پسنده این توفان که از آن به عنوان توفان حاره‌ای هم یاد می شود تا روز (دوشنبه) ۱۲ مهر در این مناطق دریایی و بندری ادامه دارد.

وی ادامه داد: این توفان هم دریا و هم بندر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و حتی مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی پیشنهاد داد که از امروز کمیته بحران در این‌باره شکل بگیرد.

پیش بینی پنج روزه هواشناسی در دریای عمان و خلیج فارس

به گزارش ایرنا، بر اساس پیش‌بینی پنج روزه هواشناسی دریایی عمان و خلیج فارس، اواسط روز جمعه افزایش تلاطم و سرعت باد در فراساحل و ساحل مناطق شرقی دریای عمان پیش بینی می‌شود و روز شنبه (۱۰ مهر) همه سواحل استان سیستان و بلوچستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و شرایط دریا توفانی پیش‌بینی می‌شود، در این راستا انتظار وقوع امواج بیش از ۶ متر در این مناطق را خواهیم داشت. روز یکشنبه نیز مناطق ساحلی و فراساحل استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان در دریای عمان نیز تحت تاثیر خواهد بود که ارتفاع امواج در این روز در سواحل تا ۶ متر و در فراساحل به بیش از ۷ متر نیز می‌رسد و شرایط توفانی بودن دریا تا ظهر دوشنبه (۱۲ مهر) ادامه خواهد داشت.

توصیه شده است هر گونه فعالیت و تردد دریایی با اعمال ممنوعیت و رعایت محدودیت‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم انجام پذیرد.

به گزارش ایرنا، این توفان از اقیانوس هند به سمت دریای عمان در حال حرکت است. همه کشتی‌هایی که از بنادر ایران قصد سفر به هند و پاکستان را دارند، روزهای جمعه (۹ مهر) و شنبه (۱۰ مهر) در معرض خطر هستند و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مدیرعامل شرکت آبفا: غیر از ۴-۳ میلیمتر بارش هفته گذشته؛ از نظر بارندگی در تهران ۹۷ درصد عقب هستیم | سدهای تهران فقط ۳ درصد آب دارند

سلیمانی اردستانی عذرخواهی کرد؛ به محضر حضرت زهرا(س) جسارت نکردم

زاکانی از افزایش طول خطوط مترو تهران خبر داد

واکنش وزارت بهداشت به استعفای شبهه‌انگیز معاون آموزشی این وزارتخانه

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴

قدیرف: ظرف یک هفته حمله پهپادی اوکراین به چچن را تلافی می‌کنیم

تمهیدات بانک مرکزی برای حراج سکه تا پایان سال جاری

آژانس: سپر حفاظتی نیروگاه چرنوبیل آسیب دیده

هشدار خبرنگار صداوسیما به مردم: بنزین ۵ هزار تومانی سوخت‌گیری نکنید

قیمت طلا و سکه در بازار؛ شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴

اینجا بولدوزرها هم جنایت می‌کنند...

قالیباف: امیداورم هیچ جنگی رخ ندهد، اما ایران اکنون آماده هرگونه پاسخ نظامی است

ادعای تام باراک: ترامپ کاملا صریح است و برای یک گفت‌وگوی واقعی آماده است؛ او به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست | ماجرای اسرائیل با تهران هنوز تمام نشده

درگیری دوباره مرزی میان پاکستان و افغانستان

پیشنهاد سردبیر
زندگی