شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ 19 July 2025
جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
کد خبر: ۴۸۰۳۲

اژه‌ای: حل بسیاری از مشکلات بدون استفاده از ظرفیت‌های مردمی سخت و پرهزینه است

اژه‌ای: حل بسیاری از مشکلات بدون استفاده از ظرفیت‌های مردمی سخت و پرهزینه است
رئیس قوه قضاییه گفت: حل بسیاری از مشکلات بدون کمک مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی غیرممکن یا سخت و پرهزینه خواهد بود.

دهمین جلسه ستاد راهبری اجرای سند تحول قضاییه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای برگزار شد. بررسی «نحوه اجرای راهکار تقدیر از نقدهای برتر درباره قوه قضاییه مبتنی بر نظرسنجی‌های مستقیم از صاحب‌نظران، فعالان اجتماعی و رسانه‌ای، مراکز علمی و نهادهای مردمی» نخستین دستور جلسه امروز بود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در این نشست مشارکت مردم در مسائل گوناگون حکومتی را ضروری و مؤثر دانست و بر این نکته تاکید کرد که دستگاه قضا به هر میزان که می‌تواند باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کند. وی خاطرنشان کرد: حل بسیاری از مشکلات بدون کمک مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی غیرممکن یا سخت و پرهزینه خواهد بود.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به «فواید دموکراسی» اظهار داشت: یکی از فواید دموکراسی این است که وقتی گزینه‌ای با مشارکت و نظر اکثریت مردم انتخاب شد، معمولاً به صواب نزدیک‌تر و خطای آن کمتر خواهد بود. محسنی اژه‌ای با بیان اینکه دستگاه قضا با اجرای طرح تقدیر از نقدهای برتر درباره قوه قضاییه قصد انجام کار تبلیغاتی ندارد، گفت: ما با انجام این کار می‌خواهیم به صورت واقعی به نظام قضایی کشور کمک و روند راهگشایی برای امور ایجاد کنیم. رئیس دستگاه قضا همچنین بر این نکته تاکید کرد که در کنار نقد، باید پیشنهاد و راهکار هم وجود داشته باشد تا روند اصلاحی کامل شود.

 

 

 

ایجاد سامانه سجل محکومیت‌های مالی در راستای شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی و اعتبارسنجی، دستور دیگر جلسه امروز ستاد راهبری اجرای سند تحول قضایی بود. سامانه سجل محکومیت‌های مالی این امکان را به صورت آنلاین و برخط در اختیار طرفین معامله قرار می‌دهد که از هر نوع محکومیت مالی و ممنوع‌المعاملگی طرف مقابل آگاه شوند.

 

محسنی اژه‌ای در سخنانی با بیان اینکه برای پیشگیری از بروز خطا یکی از راهکارهای درست استفاده از روش «اعتبارسنجی» است، عنوان کرد: قصد داریم همین کار را در نظام قضایی کشور انجام دهیم.

 

در پایان این نشست مقرر شد که طی هفته جاری بحث و بررسی در خصوص فرآیند طراحی سامانه سجل محکومیت‌های مالی از سوی معاونت‌های مربوطه در قوه قضاییه انجام شود تا مسئولان ذی‌ربط به یک جمع‌بندی اجرایی در این خصوص برسند.

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گمانه‌زنی‌ها درباره تغییرات ظاهری پوتین؛ شواهدی از بیماری در دست است؟

حمله جمعی روسیه به تاسیسات نظامی-صنعتی اوکراین

کشف سکونتگاهی ۲۲۰۰ ساله، مملو از سکه‌های طلا و نقره

تماس تلفنی معاون اول پزشکیان با استاندار فارس؛ دستور عارف برای بسیج همه امکانات جهت درمان مصدومان اتوبوس

پابند الکترونیکی بر پای رئیس‌جمهور سابق برزیل

آنروا: ۳ ماه ذخیره غذایی داریم، اما اجازه ورود به غزه داده نمی‌شود

نخست‌وزیر جدید اوکراین کیست؟

رئیس جدید حافظ منافع ایران در مصر کیست؟

تاکید آلمان و فرانسه بر راهکار دیپلماتیک و آمادگی برای فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» علیه ایران

نبرد سنگین در السویداء؛ تاکنون ۹۴۰ نفر کشته شده‌اند

پزشکیان: اگر کسی نظری مخالف ما داشت، لزوما دشمن ما نیست؛ چه بسا از دیگران که چاپلوسی هم می‌کنند، نسبت به ما دلسوزتر است

قوه قضائیه: خبر اجرای قریب‌الوقوع حکم تتلو صحت ندارد

واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار

۲۰ مصدوم بر اثر ورود خودرو به داخل جمعیت در لس‌آنجلس

پیشنهاد سردبیر
زندگی