۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۵۹
چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۴۸۲۷۳
به دلیل عدم نقدینگی و نبود قطعات؛

توقف بخشی از قطارهای متروی تهران و حومه

توقف بخشی از قطارهای متروی تهران و حومه
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: با گذشت بیش از ۲۳ سال از بهره برداری از متروی تهران هم اکنون حجم بسیار بالایی از ناوگان فعال در خطوط هفتگانه مترو، با گذشتن از محدوده مجاز برای اورهال با وضعیت اضطراری مواجه هستند.

علی عبداله پور گفت: تا پایان مهرماه امسال ۳۵ درصد قطارهای درون شهری و بیش از ۷۵ درصد ناوگان خط ۵ از محدوده مجاز جهت انجام اورهال عبور کرده اند که جهت بروز رسانی این ناوگان و انجام اورهال تا سال ۱۴۰۳ اعتباری بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

وی با اشاره به اینکه عدم پیش‌بینی اعتبار در قوانین بودجه سنواتی کل کشور و عدم توانایی شهرداری تهران در تامین هزینه های اورهال باعث انباشتگی بیش از پیش این تعمیرات شده است. تصریح کرد: در حال حاضر شهرداری تهران در تامین هزینه های جاری شرکت بهره برداری متروی تهران تنهاست بطوری که از کل هزینه های جاری سال ۱۳۹۹، کمتر از یک درصد توسط دولت، ۱۴ درصد توسط مسافران و ۸۵ درصد توسط شهرداری تهران تامین شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: شرکت بهره برداری متروی تهران علیرغم افزایش ایستگاه‌ها و در پی شیوع کرونا، که منجر به کاهش قابل توجه مسافران مترو شد، با مشکلات مالی زیادی رو برو شده است.

عبداله پور افزود: این کمبود نقدینگی با توجه به عدم ثبات قیمت ارز، هزینه‌های بالای اورهال ناوگان مترو که نیازمند تامین برخی از قطعاتش از خارج کشور است، این ناوگان انبوه بر را با وضعیت اضطراری روبرو کرده است اما با تمام این مشکلات طی دو سال و هشت ماه گذشته بدون لحظه ای وقف با تلاش و همیاری کارکنان شرکت بهره برداری مترو، با استفاده از تمامی توان و امکانات موجود به شهروندان و مسافران خدمات رسانی کرده ایم.


وی با بیان اینکه خراب شدن یک قطار همانند دیگر وسایل حمل و نقل نیست و اگر یک واگن یا یک قطار نتواند خوب کار کند کل سرویس دهی خط را دچار اختلال می‌کند.گفت: در حال حاضر مشکل متروی تهران اورهال ناوگان است و باید فکر اساسی به حال آن کرد.


مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶۱ رام قطار در خطوط هفتگانه مترو فعال هستند که برخی از آنها بیش از ۹۰۰ کیلومتر کارکرد داشته و باید اورهال شوند، اما به دلیل کمبود ناوگان از این قطارها استفاده می کنیم. که ممکن است در حین سرویس دهی دچار خرابی شوند.


وی خاطرنشان کرد: اولویت اصلی اورهال تکیه بر توان داخلی است و در این سال ها همکاری های خوبی با تولیدکنندگان داخلی انجام شده اما هنوز در تامین بعضی از قطعات با مشکل روبرو هستیم. که امیدواریم هرچه زودتر این مشکل برطرف شود .


عبداله پور با اشاره به اینکه در حال حاضر اورهال ۶رام قطار درون شهری و۳ واگن از ناوگان خط۵ در حال انجام است. افزود: ۳۳ واگن دو طبقه و ۱۲ لوکومتیو ناوگان خط۵ و ۳ رام قطار درون شهری بدلیل کمبود قطعه از سرویس خارج شده اند.


بنا بر اعلام روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو، مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در پایان گفت: سعی کرده ایم با تمامی کمبود های موجود بهترین خدمات رسانی را به شهروندان و مسافران ارائه دهیم و شاهد افزایش رضایتمندی بیش از بیش مسافران باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی