جایگاه اول بانک پاسارگاد در سود آوری دوره شش ماهه ۱۴۰۰
به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، بانک پاسارگاد در حالی در صدر این رتبه بندی قرار گرفت که فاصله آن با بانک دوم، رقم قابل توجه 10.329.080 میلیون ریال است؛ به بیان دیگر، سودآوری بانک پاسارگاد در مقایسه با بانک بعدی، 25.39 درصد بیشتر بوده که رقم قابل توجهی است.
این اختلاف، در مقایسه میزان سودآوری بانک پاسارگاد با بانک های رتبه سوم و چهارم بسیار بیشتر است؛ فاصله سودآوری پاسارگاد با بانک سوم 28.295.499 میلیون ریال و با بانک چهارم 39.161.028 میلیون ریال است که به ترتیب 69.55 و 96.25 درصد اختلاف سود آوری را نشان می دهد.
اخیرا شماری از رسانه ها به مقایسه برخی از اقلام سود و زیانی بانک ها پرداخته و رتبه بندی های دیگری را استخراج کرده بودند اما طبیعی است که نتیجه عملکرد هر بانک در نهایت در سود خالص آن بانک تبلور مییابد.
در جدول زیر سود خالص چهار بانک بزرگ بورسی و درصد سود خالص سایر بانک ها نسبت به بانک پاسارگاد و سود هر سهم(EPS) بانک های مزبور و درصد سود هر سهم سایر بانک ها نسبت به بانک پاسارگاد مقایسه شده است.
|
رتبه |
نام بانک |
سود خالص (میلیون ریال) |
درصد سود خالص هر بانک نسبت به پاسارگاد |
EPS سود هر سهم - ریال |
درصد EPS هر بانک نسبت به پاسارگاد |
|
اول |
پاسارگاد |
40.688.039 |
100% |
621 |
100% |
|
دوم |
ملت |
30.358.959 |
74.61% |
147 |
23.67% |
|
سوم |
تجارت |
12.392.540 |
30.45% |
55 |
8.85% |
|
چهارم |
صادرات |
1.527.011 |
3.75% |
9 |
1.45% |
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد