يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۵
کد خبر: ۴۹۶۴۵
زمانی که زنوزی تیم تراکتورسازی را خرید وعده‌اش سوده کردن و ورود آن به بورس بود. حاصل کارش بعد از ٣ سال به جای سود، ۴٠٠ میلیارد تومان بدهی است که حالا به نظر می رسد به بهانه واگذاری به جیب مردم یا همان بیت المال پاس داده شده است.

تیم تراکتور این روزها حال و روز خوبی در لیگ برتر فوتبال ندارد و کسب تنها ۱۱ امتیاز از ۱۲ بازی و قرار گرفتن در رتبه سیزدهم جدول ۱۶ تیمی باعث شده سرخپوشان تبریزی در وضعیتی دیده شوند که کسی به آن عادت ندارد. تراکتور و نتایج امروزش که حاصل سیاست‌های غلط چند سال اخیر مدیران باشگاه است و البته مالکیت خصوصی آن که در اختیار محمدرضا زنوزی قرار گرفته است، این روزها حسابی تحت فشار افکار عمومی و اعتراض شدید و به حق هواداران این تیم قرار گرفته است. این فشار اعتراضات بار دیگر زنوزی را به عقب نشینی واداشت و در اقدامی تکراری صحبت از واگذاری مالکیت باشگاه کرد، آن هم در این شرایط که کمتر کسی ریسک تحویل گرفتن چنین باشگاهی که از هیچ جهت حال و روز خوبی ندارد. زمانی که زنوزی تیم تراکتورسازی را خرید وعده‌اش سوده کردن و ورود آن به بورس بود. حاصل کارش بعد از ٣ سال به جای سود، ۴٠٠ میلیارد تومان بدهی است که حالا به نظر می رسد به بهانه واگذاری به جیب مردم یا همان بیت المال پاس داده شده است. بماند که در این مسیر چندین کارخانه قدیمی تبریز زیر قیمت خریداری، ورشکست و کارگران آن بی کار و بی حقوق شدند. روندی که دوباره ثابت کرد مالکیت خصوصی در فوتبال ایران در ایده آل ترین حالت ممکن، باز هم به بیت المال و جیب مردم ختم خواهد شد.

 

حجم ویدیو: 21.33M | مدت زمان ویدیو: 00:03:09 دانلود ویدیو
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

آمار جدید از شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه

عذرخواهی وزیر نیرو از مردم؛ چاره‌ای جز افت فشار آب نداریم

دستور پزشکیان به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی

شاخص بازار بورس؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی