يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۵۰۲۶۵

سفرهای هوایی که هوشمند شد

پس از حدود ۴۵ روز از آنچه که اعلام شده بود، بالاخره شرکت‌های هواپیمایی و سفرهای هوایی به پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر به نام پیام متصل شدند و بر اساس آنچه مسئولان سازمان هواپیمایی اعلام کردند، اطلاعات مورد نیاز مسافران درباره ابتلاء آن‌ها به کرونا قبل از تهیه بلیت چک می‌شود.

از زمان ورود نخستین مسافر مبتلا به ویروس جدید کرونا به کشور در روزهای پایانی آذر ماه قرار بود پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌ای در سفرهای داخلی و خارجی برای حمل و نقل دریایی، ریلی، هوایی و زمینی در نظر گرفته شود و کنترل‌ها و محدودیت‌های کرونایی به صورت هوشمند و از طریق اتصال سامانه امید به این بخش‌ها اجرایی شود. حتی مقرر شده بود که مردم پس از ابتلاء به ویروس کرونا نتوانند از منزل خارج شوند و سفرهای درون شهری و برون شهری با وسیله نقلیه شخصی‌شان نیز ممنوع شود.

البته حالا و پس از حدود ۴۵ روز از گذشت ورود سویه جدید به نام امیکرون به کشور و در شرایطی که بسیاری از شهرهای کشور دوباره و این بار پس از واکسیناسیون جمعیت کثیری از مردم، قرمز شد. خبرهایی از اتصال پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر به نام «پیام» به حوزه حمل و نقل هوایی منتشر شد که نشان می‌دهد از این به بعد قرار است مسافران هوایی قبل از انجام پرواز رصد و چک شوند تا در صورت ابتلاء به ویروس کرونا نتوانند به سفر بروند.

محمد محمدی بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- در روزهای گذشته در این باره اظهار کرد: با راه اندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، دسترسی کامل به اطلاعات مسافران از جمله آگاهی از ابتلای آنان به کرونا فراهم شد.

وی افزود: راه اندازی پرتال یکپارچه اطلاعات مسافر(پیام)، جزو قوانین بین المللی هوانوردی بود که امروز زیرساخت‌های آن کامل و راه اندازی شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: این پرتال در راستای شفاف سازی اطلاعات و صرفه جویی در زمان برای مسافران به ویژه در زمان‌های پیک همچون ایام سفرهای نوروزی، اربعین حسینی و پروازهای حج  می‌تواند کمک کند.

حالا باید دید که دیگر بخش‌های مصوبه اواخر آذر ماه امسال که سخت‌گیری‌های بیشتر در سفرهای داخلی و خارجی مردم است، دیگر حوزه‌های حمل و نقل ریلی، دریایی و جاده‌ای چه زمانی به این سامانه متصل خواهند شد.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی