چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
يکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۵۱۷۹۶

قیمت آب معدنی اعلام شد

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی گفت: امسال، آب‌های بسته‌بندی افزایش قیمت داشتند، اما افزایش قیمت در قیمت تمام شده تولید اعمال شده و مصرف کننده در حال حاضر باید آب بسته‌بندی ۱.۵ و ۰.۵ لیتری را به ترتیب کمتر از ۶۰۰۰ و ۴۰۰۰ تومان، یعنی کمتر از قیمت مصرف کننده سال گذشته، بخرد.

برخی فروشندگان از افزایش قیمت آب‌های بسته بندی خبر دادند، اما پیمان فروهر در گفت‌وگو با ایسنا گفت: هشت ماهه اول سال ۱۴۰۰ قیمت آب بسته بندی ۱.۵ لیتری ۶۰۰۰ و نیم لیتری ۴۰۰۰ تومان بود. اما چهار ماه پایانی سال فقط قیمت تولیدکننده درج می‌شد و بعد دوباره قیمت مصرف کننده اضافه شد.

به گفته وی در سال جاری این محصولات افزایش قیمت داشتند، اما افزایش قیمت در قیمت تمام شده تولید اعمال شده و مصرف کننده در حال حاضر باید آب بسته بندی ۱.۵ و ۰.۵ لیتری را به ترتیب کمتر از ۶۰۰۰ و ۴۰۰۰ تومان، یعنی کمتر از قیمت مصرف کننده سال گذشته، تهیه کنند.

فروهر افزایش قیمت مواد اولیه بسته بندی، افزایش ۳۵ درصدی کرایه حمل با مجوز سازمان حمایت، تورم عمومی و افزایش حقوق و دستمزد را از عوامل افزایش قیمت عنوان کرد و گفت: قیمت پت (مواد اولیه تولید بطری) طی یک هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ تومان افزایش داشته که تاثیر ۵۰ درصدی در قیمت تمام شده آب بسته بندی دارد. از طرف دیگر افزایش کرایه حمل، قاتل کالایی است که سبک، حجیم و ارزان است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب‌های معدنی و آشامیدنی در ادامه با بیان اینکه رقیب آب‌های بسته‌بندی، آب شرب شهری است که در ۹۰ درصد مناطق ایران وجود دارد، تصریح کرد: تولید کنندگان علاقه‌ای به افزایش قیمت ندارند، چرا که محصولات به راحتی حذف می‌شوند. مردم جایگزین مرغ و گوشت ندارند، اما جایگزین‌ آب بسته بندی را دارند. بنابراین افزایش قیمت تیغ دولبه است.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

پیشنهاد سردبیر
زندگی