چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
چهارشنبه ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۵۲۰۲۵

روایت نماینده مجلس از افزایش امید به احیای برجام: دو طرف پیشنهادات خود را تعدیل کرده‌اند

روایت نماینده مجلس از افزایش امید به احیای برجام: دو طرف پیشنهادات خود را تعدیل کرده‌اند
رحیمی جهان آبادی،می‌گوید: روس‌ها منافع خودشان را دنبال می‌کنند اما با توجه به مشکلات عدیده‌ای که در جنگ اوکراین دارند یک مقدار توقعات‌شان شدیدتر و بیشتر است.

جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی مُنیبان در واکنش به آغاز مذاکرات برجام گفت: در سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یکسری پیشنهادات جدیدی ایران داشته و ظاهرا یکسری پیشنهادات جدید هم بورل و طرف غربی‌ها داشتند، بنابراین به نظر می‌رسد مقداری امید به احیای مذاکرات بیشتر شده است.

وی درباره احتمال توافق افزود: درباره این موضوع اطلاعی ندارم اما همین که امید به احیا و دور جدید مذاکرات، مطرح شده خودش نکته مثبتی است. البته در رابطه با جزییات پیشنهادات، نمی‌توان صحبت کرد اما دو طرف مقداری پیشنهادات خود را تعدیل کرده‌اند.

رحیمی جهان آبادی در پاسخ به اینکه به باور برخی افراد روسیه یکی از موانع برجام است، تصریح کرد: خیر، نمی‌شود گفت روسیه مانع برجام است. همه کشورهایی که در حال مذاکره هستند، اعم از روسیه و کشورهای غربی منافع خودشان در اولویت قرار دارد و نباید در این شک کرد. روسیه هم منافع خودش را اصل قرار داده است. اینکه سازش شود و مشکل ما حل شود برای روسیه یک مسئله فرعی است. در حال حاضر روسیه هم با توجه به جنگ اوکراین مشکلاتش بیشتر شده، از این رو آن بخش منفعت خودش برایش پررنگ‌تر شده که طبیعی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: اما نگاه ایران در برابر روسیه یا سایر کشورهای حاضر در مذاکره هیچ‌وقت خوشبینانه‌ نبوده است. همیشه نگاه ما این بوده که اینها منافعی دارند ما هم منافعی داریم و ما وظیفه داریم منافع خودمان را حفظ کنیم. هیچ وقت توقع نداشتیم و هیچ وقت هم آنها از منافع خودشان، نگذشته‌اند. در حال حاضر هم روس‌ها منافع خودشان را دنبال می‌کنند اما با توجه به مشکلات عدیده‌ای که در جنگ اوکراین دارند یک مقدار توقعات‌شان شدیدتر و بیشتر است.

رحیمی جهان آبادی در پاسخ به اینکه منظور این است که روسیه در برجام توقع بیشتری دارد؟ یادآور شد: خیر، روسیه می‌خواهد از قِبَل مشکل برجام به نحوی مشکل خودش را هم کاهش دهد.

 

منبع خبر : خبرآنلاین
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

ویدیو؛ بازی ۲ پلنگ ایرانی در پارک ملی شیراز

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی